Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hatırlamamak için...

Hatırlamamak için...
0
189

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler merhaba ben 1 sene önce bir ilişki yaşadım kız benden 3 yaş küçüktü Kızı görmediğim zamanlarda pek bi sorun yok unuttuğumu düşünüyorum fakat kızı akrabam olduğu için ister istemez görüyorum nikah vs Dolayısıyla Işte o zaman aklımda yatan şeyler şahlanıyo Yani aşk mı saplantı mı bilmiyorum Sahiden öyle da güzel yok bana uymayan huyları da var sevmiyorum diyor ama ben o kadar inanmıyorum ya da itimat etmek istemşyorum off işte girift işler Cevap yazarsanız sevinirim baylar Iyi günler

Similar threads

Hayatta niçin hiç bir şey istediğimiz gibi gitmiyor ? Niçin en değer verdiğimiz halk müziği,uğruna her şeyi başkalaşmak istediğimiz ırk arkamızdan oyunlar oynuyorlar Tek yanlışımız insanlara artı layık saptamak mi? Sevmeyi adam gibi sevmeyi 2 yıl önce o bana gösterdi, adam gibi seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, benim öykü birazcık uzun olabilir eğer vaktinizi ayırıp okursanız gerçekten çok memnun olurum çünkü gerçekte yardıma ihtiyacım var çaresizim Kendimden bahsediyim önce 20 yaşında üniversite 2sınıf öğrencisiyim sevgilim ise şuanda üniversite 1sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar merhabalar yeni bir ilişkim bitti bundan ve genelde çıkardığım sonucu sizinle paylaşmak içimi dökmek istedim Genelde özet geçiyim aslında bir sürü kız tanıdım konuştum takıldımHayatımda aslında 2 tane kızı sevdimİkiside olmadı çünkü gerçekte ikisindede kusur bendeydiBen o kızları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
313
Merhaba arakdaşlar , hikayemi baştan sona anlatayım, birazcık uzun olabilir fakat yorum yaparsanız sevinirim Eğer uzun gelirse başlıktan yola cıkarak ve aşağı kırmızı ile yazdığım kısımları okuyarak bile mevzuyu anlayabilirsiniz Az Kalsın 2 sene olacak, Haziran 2010 'da başladı herşey, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bulut Aras kimdir bulut aras kimdir bulut aras kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, yaşam öyküsü, hakkında bilgiler, filmleri Merhaba Melek'ler Bu yazımızda büyük sanatkâr başarılı oyuncu Bulut Aras hakkında basında yazılan haberlere yer verdik sizler için 1548242457 1548242457...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt