iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar merhaba, ben bir sene önce yurt dışına gittim Orada bir kızla tanıştım, kız Rus, birincil başta tavlamak gibi bir niyetim yoktu yine de daha önce hiç sevgilim olmamıştı lakin hoşuma da gitmişti kız Sonra birdenbire ne olduysa oldu sevgili olduk ama ben şehirler arasında aralıksız yolculuk ediyordum o yüzden buluşmak azıcık kuvvet oluyordu Son gün ne yapıp edip buluştuk Yemek yedik, yürüdük, el ele gezdik Kız bir Rustu haliyle bir takım kültür farklılığı beklenebilir bir şeydi lakin onunla beraber olduğum zaman hiç böyle görünmüyordu zira arkadaşlarım bile onun için ''Türk gibi valla, sen evlen bu kızla'' diyorlardı Lakin bir zaman sonra TR'ye döndüm ama defalarca konuşuyorduk Gece mesajlaşmaları, telefonlar, resim göndermeler bir sürü şey Dersleri bir kenara atmıştım O okuluyla beraber İstanbul'a gelecekti kesindi defalarca neler yapacağız diye konuşurduk Anayasanın da hukukun da canı cehenneme diyordum Dersleri boşlamıştım, zira dönemi son sıralarda bitirdim Defalarca başarılı bir öğrenciydim çalışmamdaki bu disiplinsizlik annemi de sinirlendiriyordu Kıza birincil ilk önce dostça bakan annemin ona aleyhinde düşünceleri değişti Evlenmeyi bile kafaya koymuştuk Çocukça bir umuttu lakin bir umuttu işte Sonradan kızın tavırları değişmeye başladı giyiminde daha açık, tavırlarında daha fena olmaya başladı Zira hiç izin vermeyeceğimi bildiği halde bir erkek arkadaşı ile kafeye gitti, şayet bu normaldir ama azıcık kıskancım işte ne yapayım Daha Sonra tartıştık haftalarca konuşmadık ardından o erkekler ile samimiyetine sınır koydu, giyiminde daha kapalı oldu ama bunu içinden gelerek yapmadığına adım gibi emindim sadece durumu yöneticilik ediyordu Ardından ona birisi aşk mektubu göndermiş fakat hiç bahsetmedi Her şeyin sonunda ayrıldık Ayrıldıktan daha sonra ben yıkıldım, ona ayırdığım zaman yüzünden kendi işlerime süre ayıramadım Bir ara onun bir gençlik kampına gideceğini öğrendim o kamplara gitmesem de ne olup bittiğini iyi bilirdim Oraya gittiğinde bir arkadaşım onun fotoğraflarını bana gönderdi resmi olarak titriyordum, resimleri aşağı yukarı varsayım edersiniz sanırım ardından giyimi, tavırları daha da değişti Oysa olağandışı olan bunca şeyden daha sonra ben ne zaman pc'ye girsem onun paylaştığı fotoğraflara bakıyorum Sinirlendirmekten yaramı deşmekten diğer bir işe yaramıyor fakat niye yapıyorum ben de bilmiyorum Sevdiğimi hiç zannetmiyorum lakin bir türlü unutamıyorum Mesela kütüphanede rusya ile ilgili kitap görsem o aklıma geliyor Zihnimde onun tebessümü, kulaklarımda onun ismi yankılanıyor:''Katerina, Katerina'' Acı, pişmanlık ne ararsanız var olur ya olmayacak şeyi yapmaya çalıştım fakat bir türlü unutamıyorum, unutmam lüzumlu Okul hayatımı böyle yaşamayı istemiyorum Arkadaşlar kız bul kendine dedi fakat etik bulmuyorum ve çözüm olduğunu da düşünmüyorum Öneriniz nedir, nasıl unuturum, ne yapmalıyım? Biliyorum saflığın, salaklığın en büyüğünü yaptım fakat takviye edin lütfen