Havada bulut, sen o ehliyeti unut İlyas ilyas salman, ilyas salman alkol, ilyas salman alkolik, ilyas salman sürücü belgesi Geçtiğimiz günlerde alkollü otomobil kullanırken, bir trafik kazası yapan ve durum yerinden kaçan İlyas Salman'ın ehliyeti 2033 yılına değin elinden alınmış Melek'lerim Bu habere ne denir; havada bulut, sen o ehliyeti unut İlyas Abihavadabulutsenoehliyetiunutilyas5c4ea225d6768pngalt 

havadabulutsenoehliyetiunutilyas5c4ea225d6768pngalt 

İşte o haberin detayları Melek'ler! 1548657185 1548657185 havadabulutsenoehliyetiunutilyas5c4ea225e0a6fhavadabulutsenoehliyetiunutilyas5c4ea225e0a6f havadabulutsenoehliyetiunutilyas5c4ea225e0a6f Yedinci defa alkollü yakalanan İlyas Salman, 84 yaşında ehliyetine kavuşabilecek Alkollü halde araç kullanan sinema sanatçısı İlyas Salman, dün geceyi Bostancı Şehit Semih Balaban Emniyet’nde geçirdi Sabahleyin saatlerinde adliyeye getirilen ve Cumhuriyet Savcısı Adil Özer’e açıklama veren Salman özgür bırakıldı Adliye çıkışında gazetecilere tepki belirten Salman, “Kars’ta, Çıldır’da sıfırın altında 1 ay film çektim hiç kimse gelmedi Kaza yaptım gazeteciler doluştu Magazin malzemesi olmak istemiyorum Benim mideme veya yatak odama giren halkı ilgilendirmez Halkı ilgilendiren yaptığım filmlerdir Halkı röntgenci haline getirmeyin dedi Daha önce 6 kez alkollü araç kullanmaktan hakkında operasyon yapılan İlyas Salman’ın ehliyetine 2033 yılına kadar el konulduğu öğrenildi Önceki akşam Kadıköy Kozyatağı’nda meydana gelen kazada İlyas Salman, önünde seyreden araca çarpmıştı Salman’ın yapılan kontrolde 240 promil alkollü olduğu saptama edilmişti 62 yaşındaki artist İlyas Salman, ehliyetine fakat 84 yaşında kavuşabilecek