Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havale

Havale
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Havale Havale nedir? Asap sisteminin merkezindeki bir tahriş (irritasyon) yüzünden beyinde meydana gelen elektriksel boşalmalar sonucu oluşur Vücudun adale yapısında denetim edilemeyen kasılmalar olur Havale nedenleri nelerdir? Ø Kafa travmasına yan beyin yaralanmaları Ø Beyin enfeksiyonları Ø Yüksek ateş Ø Bir Takım hastalıklar Nedenlerine tarafından havale çeşitleri nelerdir? Ø Ateş nedeniyle oluşan havaleler Ø Sara krizi ( Sara) Alev nedeniyle oluşan havale nedir? Herhangi bir ateşli rahatsızlık sonucu beden sıcaklığının 38°C'nin üstüne çıkmasıyla oluşur Genellikle 6 ay6 yaş arasındaki çocuklarda rastlanır Ateş nedeniyle oluşan havalede ilkyardım nasıl olmalıdır? Ø Öncelikle hasta ıslak havlu ya da çarşafa sarılır, Ø Ateş bu yöntemle düşmüyorsa oda sıcaklığında bir küvete sokulur, Ø Tıbbi yardım istenir (112)  

Similar threads

Diplejik Cerebral Palsy Nedir? adale gevşetici hap isimleri cerebral palsy nedir dipleji nedir Diplejik Cerebral Palsy Cerebral Palsy (CP) doğum öncesi, doğum sırası ya da doğum sonrasında bazı etkenlerden nedeniyle beynin zarar görmesi sonucunda oluşan hareket ve postür bozukluklarıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Epilepsi krizi ( Epilepsi) sara krizi sara krizi video sara video nedir krizinde ne yapılmalı Sara krizi ( Epilepsi) nedir? Kronik bir hastalıktır Doğum esnasında yada sonradan herhangi bir nedenle beyin zedelenmesi oluşan kişilerde gelişir defalarca tipik epilepsi krizi karakterinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
HAVALE: nedir havale nedir uykuda havale ateşsiz geçmek geçmek nedir gecirmek ne demek Havale​ Havale geçiren biri olduğunda şaşırıp kalmamak için kolay ilkyardım yöntemlerini öğrenmek gerekir Havale, insanda çaresizlik duygusu uyandıran, en ürkütücü belirtilerden biridir Nedenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
havale Havale (istemsiz kasılmalar), beyin asap hücrelerinde olağandışı aktivite sebebiyle oluşur Tipik olarak havale geçiren bebek şuurunu kaybeder, kol ve bacakları kasılır Bir kaç saniye daha sonra, kol ve bacaklar ile yüz adaleleri ritmik olarak seğirmeye başlar Çocukluk hummalarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Çocuklar da Alev ve Havale bu konu çocuklarda alev ve havale hakkında genel bilgilere yer vermektedir Çocukların bağışıklık sistemleri çok pozitif gelişmediklerin den nedeniyle sık sık hastalanır ve ateşlenirler Bazen bu alev çocuğu havaleye götürecek kadar yüksek olabilir Sizler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt