Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havalı görünmek

Havalı görünmek
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Havalı belirmek eşime güzel belirmek istiyorum sexsi görünmek sexs konuları Ben havalı çıtır meleklerim:bilinmez:*liğinize bir iki birşeyler daha ekleyin ve çok iyi olun istiyorum:bilinmez:Nasıl mı??Aşşağıda yazıyor mutlaka okuyunhavaligorunmek5c4b6e786d650alt :D Big Grin :Dhavalı kadın baklımlı kadındır bunu hiç unutmayın meleklerimhavaligorunmek5c4b6e789bb42gifalt :ehi: :ehi: :ehi: *lik sadece vücudumuzun kesin bir bölgesine atfedilecek bir durum değil natürel Her ne dek erkeklere böylece geliyorsa da, * bir bayan doğrusu rahat bayan demektir Her Tarafta ayağa havalı belirmek O halde derhal şu önerileri uygulayın oysa, durmadan en havalı kadın seçilen kimi ünlü kadınlardan bir farkınız kalmasın Neyimiz yetersiz di mi? Dudaklar için cazibeli dudaklara sahip almak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte dudak boyası veya dudağın doğal rengi Birincil durumda kırmızının teninizle düzenli bir tonunu yakalamanız gerekiyor Rujun akıcı ve daimi olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz Ruju sürdükten daha sonra bir kat da parlatıcı kullanın Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız yalnızca parlatıcı sürün Göğüsler için İçinde pırıltılar yer alan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar içeren bir kremden yanlamasına kullanın Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha dairesel görünmesini sağlar ​  

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt