Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havalı Mesajlar

Havalı Mesajlar
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Havalı Mesajlar 2019
2019 Havalı Sozler

Seni belediye Copluğundeki Pislenmiş Atık Sevgilerle Bırakıyorum ustune yeni yalan sevgileri dokuyorum

benim kadar Hızlı Olsaydın bu Alemde herkez Benden Değil, Senden Bahsederdi hergele

Aman ALLAHIM cok Hızlı Seviyorum Cokda Hızlı tekme Atıyorum Sevgilere, Cok Zengin kalbim, Durmuyorki yerinde

Sana ucuz Sevdaların yalan geleceğini Armağan Ediyorum Yolun Acık Olsun Sanal Sevda

okadar uzaksınki Bana Elimden gelse yok edicem Adım Gecmesin hayatında!

Cıkar guneş Gozluklerini Etrafa Bak Tosun hayat Toz pembe Değil, Ama Sen Bu Gidişle Pembe Olucaksın hayatın icinde

Yenisin belli acele etme diğer dunyaya hemen gidersin arkamdan gel belki hayatı oğrenirsin

Benim kadar havalı Olan insan Ancak Benim Kapasiteme ulaşmış insandır

Fazla hava yapma Bana Yanımda Olursun Madara

Gecelerin Adamıyım Yavaş Yavaş Akarım Aleme, Gunduzleri ise havadan bakarım Cumle Elaleme

Ben Karlı havada Guneş Gozlukleriyle gezerim farkımı herkeze belli ederim

Sendeki Aşk benim hayvanlara Duyduğum Hayvan Aşkından Daha kucuk Guzelim Yurude Senide Gorelim

Ben Hızlı Muzikle Harekete gecerim Arabesk Muzikle icini Deşerim

Cok gaza gelmişsin belli kesin Sonradan bu Lpg Li

Biz Bu Alemde Ne Kural tanırız ne Kural koyan tanırız Bizim Alemde Kurallar havaya Gore Girer Şekillere

Kum Gibi hayatına Su Olurum, Camur gibi yaşarsın hayatını!

Havalıyız yalanımız Yok, iceriz Derdimiz Cok, Severim hatamız yok, Biz Alemciyiz gecelerimiz Cok

Seni ben Geleceğimde Bir ekmek Alıp beslemek icin Sevdim! Ama Sen geleceğinde yatkar katlar istedin, benden hayır gelmez Sana Git At Kendini yalan Sevdalara!!!

Cok Havalı Olsanda Gulum Havan Birgun Sonucek hayatındaki yalan Sevgiler gibi Balon Misali

Havayı Bana Değil Etrafındakilere yap Cırak

Alıntı

858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt