Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havariler hakkında ayetler

0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

İsa, onlardaki inkarcılığı sezince: Allah yolunda bana yardımcı olacaklar kimlerdir? dedi Havariler: Biz, Allah yolunun yardımcılarıyız; Allah'a inandık, şahit ol ki bizler muslumanlarız, cevabını verdiler
Ali İmran : 52

Hani havarilere, «Bana ve peygamberime iman edin» diye ilham etmiştim Onlar (da), «İman ettik, bizim Allah'a teslim olmuş kimseler (muslumanlar) olduğumuza sen de şahit ol» demişlerdi
Maide : 111

Hani havariler «Ey Meryem oğlu İsa, Rabbin bize gokten, donatılmış bir sofra indirebilir mi?» demişlerdi O, «Îman etmiş kimseler iseniz Allah'tan korkun» cevabını vermişti
Maide : 112

Ey iman edenler! Allah'ın yardımcıları olun Nitekim Meryem oğlu İsa havarilere: Allah'a (giden yolda) benim yardımcılarım kimdir? demişti Havariler de: Allah (yolunun) yardımcıları biziz, demişlerdi İsrailoğullarından bir zumre inanmış, bir zumre de inkar etmişti Nihayet biz inananları, duşmanlarına karşı destekledik Boylece ustun geldiler
Saf : 14

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt