iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
6 adet havuç
1 çay bardağı mayonez
1 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarmısak
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Kırmızı biber
1 adet orta boy marul
12 demet maydanoz
HAZIRLANIŞI :
Havuçları yıkayıp üstlerini kazıdıktan sonra ince rendeleyin
Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, karabiber ve tuzu bir kapta karıştırın Hazırladığnız sosu, rendelenmiş havuca ilave edip karıştırın
Havuç salatasını servis tabağına yerleştirilmiş marul yapraklarının üzerine koyun
Havuç salatasını kırmızı biber ve kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın
6 adet havuç
1 çay bardağı mayonez
1 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarmısak
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Kırmızı biber
1 adet orta boy marul
12 demet maydanoz
HAZIRLANIŞI :
Havuçları yıkayıp üstlerini kazıdıktan sonra ince rendeleyin
Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, karabiber ve tuzu bir kapta karıştırın Hazırladığnız sosu, rendelenmiş havuca ilave edip karıştırın
Havuç salatasını servis tabağına yerleştirilmiş marul yapraklarının üzerine koyun
Havuç salatasını kırmızı biber ve kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın