iltasyazilim
FD Üye
Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet büyük boy havuç
*1 su bardağı şeker
*Yarım su bardağı su
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 paket vanilya
*1 paket bisküvi ( 200 gr lık)
Süslemek için;
*Hindistan cevizi
*Pasta süsü
Havuç Topları Tarifi Yapılışı Havuçlar rendelenip tencereye konur ,üzerine şeker ve su ekleyip suyunu çekene kadar pişirilir ,daha sonra tereyağ bisküvi ve vanilya eklenerek tüm malzemeler yoğurulur, ele yapışmaması için biraz dolapta dinlendirilir, daha sonra küçük toplar yapılıp isteğe bağlı süslerle süslenip servis edilir Afiyet olsun
Not: havuçlarınız tatlıysa şekeri biraz azaltabilirsiniz benim havuçlar tatsızdı bir bardak kullandım
*4 adet büyük boy havuç
*1 su bardağı şeker
*Yarım su bardağı su
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 paket vanilya
*1 paket bisküvi ( 200 gr lık)
Süslemek için;
*Hindistan cevizi
*Pasta süsü
Havuç Topları Tarifi Yapılışı Havuçlar rendelenip tencereye konur ,üzerine şeker ve su ekleyip suyunu çekene kadar pişirilir ,daha sonra tereyağ bisküvi ve vanilya eklenerek tüm malzemeler yoğurulur, ele yapışmaması için biraz dolapta dinlendirilir, daha sonra küçük toplar yapılıp isteğe bağlı süslerle süslenip servis edilir Afiyet olsun
Not: havuçlarınız tatlıysa şekeri biraz azaltabilirsiniz benim havuçlar tatsızdı bir bardak kullandım
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.