iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 adet büyük boy havuç 10 adet hurma 3 yemek kaşığı agave şurubu 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı keten tohumu 1 çay bardağı ceviz içi 1 yemek kaşığı tarçın Üzeri için:
2 yemek kaşığı rendelenmiş Hindistan cevizi
NASIL YAPILIR?
Kabuğunu soyduğunuz havuçları, rendenin iri kısmıyla rendeleyin Çekirdeklerini çıkardığınız hurmaları küçük küpler halinde doğrayın Ceviz içini iri parçalar halinde kıyın Doğranmış tüm malzemeyi ve rendelenmiş havuçları, bir karıştırma kabına alın Yulaf ezmesi, keten tohumu, tarçın ve agave şurubunu da ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın Silikon tart kalıplarına paylaştırdığınız çiğ kek harcına bu sayede şekil verin Buzdolabında 10 dakika kadar soğuttuktan sonra servis tabaklarına ters çevirerek çıkartın Üzerini taze meyve parçaları ve rendelenmiş Hindistan cevizi ile süsledikten sonra servis edin Bekletmeden, sağlık dostu sevdiklerinizle paylaşın
6 adet büyük boy havuç 10 adet hurma 3 yemek kaşığı agave şurubu 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı keten tohumu 1 çay bardağı ceviz içi 1 yemek kaşığı tarçın Üzeri için:
2 yemek kaşığı rendelenmiş Hindistan cevizi
NASIL YAPILIR?
Kabuğunu soyduğunuz havuçları, rendenin iri kısmıyla rendeleyin Çekirdeklerini çıkardığınız hurmaları küçük küpler halinde doğrayın Ceviz içini iri parçalar halinde kıyın Doğranmış tüm malzemeyi ve rendelenmiş havuçları, bir karıştırma kabına alın Yulaf ezmesi, keten tohumu, tarçın ve agave şurubunu da ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın Silikon tart kalıplarına paylaştırdığınız çiğ kek harcına bu sayede şekil verin Buzdolabında 10 dakika kadar soğuttuktan sonra servis tabaklarına ters çevirerek çıkartın Üzerini taze meyve parçaları ve rendelenmiş Hindistan cevizi ile süsledikten sonra servis edin Bekletmeden, sağlık dostu sevdiklerinizle paylaşın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.