havuçlu toplar havuçlu top havuçlu bisküvili top tarifi Tavsiyeler Nehir saatlerinizde sizlerde servis yapabilirsiniz Malzemeler 1 paket petit beurre bisküvi 400 gr toz şeker 125 gr margarin 1 su bardağı dövülmüş ceviz içi veya fındık içi 600 gr havuç 1 paket vanilya 1 su bardağı su Yapilis Tarifi Bisküvileri iyice ufalayın Havuçları yılkayıp dış kısımlarını kazıyın ve ince ince rendeleyin Tencerede rendelenmiş havuç, şeker ve suyu karıştırıp pişirin Havuçlar macun halini alıp biraz kızarınca ateşten indirin Dövdüğünüz bisküvileri, eritilmiş yağı, ceviz ya da fındık içni ve vanilyayı havuçlara ekleyip yoğurun yoğurduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın Elinizde yuvarlayarak rendelenmiş hindistan cevizine bulayarak servis tabağına dizin Sağlık Durumu Olsun id