iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
500 gr küçük soğan
750 gr havuç
50 gr margarin
Tuz ve karabiber
Toz şeker
12 demet maydanoz
2 demet taze soğan
Yapılışı
Soğanları soyun ve havuçları temizleyin Soğanları yağda çevirin, tuz, karabiber ve 1 tutam şeker koyup ağzı kapalı olarak 5 dakika kendi suyunda pişirin Havuçları ilave edin ve yine tuz, karabiber ve bir tutam toz şeker ilave ederek tatlandırın Yarım bardak su ilave edip 1012 dakika, arada karıştırarak, pişirin
Taze soğanları ayıklayın, yeşil kısımlarını kesin Beyaz kısımlarının üzerlerine çizik atın, havuçların üzerine koyarak 3 dakika beraber pişirin Sotenin suyu 6 yemek kaşığı kalacak kadar kapaksız kaynatın Maydanozu irice kıyın ve üzerine koyup karıştırın Havuç soteyi her türlü et yemeği ile servis yapabilirsiniz
500 gr küçük soğan
750 gr havuç
50 gr margarin
Tuz ve karabiber
Toz şeker
12 demet maydanoz
2 demet taze soğan
Yapılışı
Soğanları soyun ve havuçları temizleyin Soğanları yağda çevirin, tuz, karabiber ve 1 tutam şeker koyup ağzı kapalı olarak 5 dakika kendi suyunda pişirin Havuçları ilave edin ve yine tuz, karabiber ve bir tutam toz şeker ilave ederek tatlandırın Yarım bardak su ilave edip 1012 dakika, arada karıştırarak, pişirin
Taze soğanları ayıklayın, yeşil kısımlarını kesin Beyaz kısımlarının üzerlerine çizik atın, havuçların üzerine koyarak 3 dakika beraber pişirin Sotenin suyu 6 yemek kaşığı kalacak kadar kapaksız kaynatın Maydanozu irice kıyın ve üzerine koyup karıştırın Havuç soteyi her türlü et yemeği ile servis yapabilirsiniz