Hay senin gibi pizzacinin Operatör: Pizza xxx'i aradığınız için teşekkür ederim Herif: Merhaba, sipariş verebilir miyim? Operatör : Evet siz Bay Mehmet Selami'siniz ve Kadıköy'deki evinizden arıyorsunuzEv numaranız 216xxx 61 62, ofisiniz 21 xxx 201 25 256xxx 70 80 ve mobil telefonunuz Müşteri: Tüm numaralarımı nereden biliyorsunuz? Operatör : Sisteme bağlıyız efendim Alıcı: Bir bol sucuklu, pastırmalı, kıymalı pizza istiyorum Operatör : Bu iyi bir us yok efendim! Müşteri: Nasıl yani? Operatör : Tıbbi kayıtlarınıza göre tansiyonunuz ve kolesterolünüz epeyce yüksek efendim Müşteri: Nasıl? Peki ne almalıyım? Operatör : Perhiz MaydanozBrokoli Pizza'mızı deneyin Seveceksiniz Alıcı: Seveceğimden nasıl belirli olabilirsiniz ancak? Operatör : Geçen hafta bir kitapçıdan 'Maydanozun Faydaları' ve 'Brokoli Yemekleri' kitaplarını almıştınız efendim Tip: Işlenmiş; teslim oluyorum Ondan bana 3 aile boyu gönderin lütfen Ne dek tutuyor? Operatör : 6 kişilik aileniz için bu tatmin edici olacaktır efendim Toplam 61 YTL Herif: Kredi kartıyla ödeyebilir miyim? Operatör : Maalesef peşin para ödemeniz gerekecek efendim Kredi kartınız limitini doldurmuş ve geçen yılın Kasımından beri bankanıza 3720,55 YTL borçlusunuz Buna aldığınız plazma tv taksitleri de dahil değil dahası Alıcı: Sanırım adamınız buraya gelmeden önce yakındaki bir ATM'den peşin para çekmem gerekecek Operatör : Yapamazsınız efendim Kayıtlarınıza göre bugünkü nakit çekme limitiniz olan 1000 YTL'yi doldurmuş durumdasınız Müşteri: Kayda Değer yok, siz pizzaları gönderin Adamınız gelene dek parayı ayarlarım Gelmesi ne dek sürer? Operatör : Yaklaşık 45 dakika efendim; ama bu kadar ummak istemiyorsanız 34 ZVT 666 plakalı motosikletinizle gelip daha kısa sürede buradan kendiniz de alabilirsiniz Müşteri: Ne! Operatör : Sistem kayıtlarına tarafından böyle plakalı bir scooter motosikletiniz var Alıcı: '!^ %^%^I7* Operatör : Sözlerinize uyarı etseniz iyi olur efendim Unutmayın ama 15Temmuz 1997'de bir polise hakaretten tutuklanmıştınız Tip: Sessizlik Operatör : Başka bir isteğiniz var mı efendim? Herif: Yok Sırası Gelmişken;reklâmınızdaki 3 şişe ücretsiz kolayı da gönderiyor musunuz? Operatör : Normal olarak gönderirdik efendim, ama kayıtlarınıza kadarsiz bir diyabetliksiniz, size Zero Cola gönderiyorum forumimajcom