Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayal Değil Gerçeksin

Hayal Değil Gerçeksin
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Düş Yok Gerçeksin 1549083588 1549083588 hayaldegilgerceksin5c5523c98cec5hayaldegilgerceksin5c5523c98cec5 http:img137imageshackusimg1373855cobanyildizimgothicphotku9 Düş Değil Gerçeksin Sen bir kardelensin yüreğimin dağlarında Karların içinde açan en hoş çiçek Yorgun ömrüme en güzel baskı Sensiz geçecek yaşam artık bir hiç Bana elimi uzattığımda tutacak değin yakın, Sarılmak istediğimde dokunamayacak dek uzaksın Senin olmadığın zaman dilimlerinde Seni düşünüp ekliyorum yetkisiz yanlarıma Özlediğimde gözlerini gözlerime gösteriyor, Sesine kulağımda duyuyorum Seni sensizken bile ne çok özlüyorum Ve hiçbir şeyden korkmuyorum Dizlerinde kulak vermek var ya hani, O en hoş şarkıları, yaşanmış türküleri Ve hiç meçhul denklemleri, çözmek gibi Seni sevgiyle çözmek Bazen çözümü olan ama uğraştıran Ve düşündüren aaaifli bulmacalar gibisin Bazen de şirin ufak bir çocuk Neşeli, aaaifli, sevilesi bir çocuk Sen en güzel sebepsin beni hayata bağlayan Gerçekleri görmemi karşılayan Korkularım olsa da sana ve hayata dair Sen bendesin ve hayal değil bir gerçeksin semra çimen  

858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt