Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayal kırıklığı

Hayal kırıklığı
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben eskiden Blizzardın çok büyük bi oyun firması olduğunu sanıyordum ama birgün sitesine girdim oyunlarına baktığımda fikrim değişti wow un grafikleri kötü karekterler oyuncak gibi ve gerçekçi durmuyor warcraft 3 desen onunda grafikler kötü arkadaş ben hayalimde ne kadar büyütmüşüm bu oyun firmasını

Similar threads

Brothers In Arms: Hell's Highway (PC) Çözümleme Brothers in Arms serisinin üçüncü oyunu olan Hell's Highway uzun bekleyişlerin peşinde piyasaya çıktı! Hell's Highway yapım aşamasının bu değin uzun sürmesi ve açıklanmış birincil tarihten itibaren birkaç kere ertelenmesinin gerisinde piyasaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Eğer son bir haftayı internetin kaosundan uzak, kafa dinleyerek geçirmediyseniz artık muhtemelen hepimizin bildiği bir gerçek var: Warcraft III: Reforged hem oyuncular için hem de Blizzard için bir hayal kırıklığı oldu. Halbuki hali hazırda misler gibi çalışan ve aradan geçen yılların erozyonuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Auto Chess… Son günlerde oyun yerküresi ile uzaktan yakından ilgisi olan herkesin duyduğu bir terim. Hayatına bir Dota 2 modu olarak başlayan bu söz öbeği, şimdilerde oyun yerküresini kasıp kavuran bir trend haline dönüşmüş durumda. Artık burada durup sizinle Auto Chess’in neden bağımlılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
2. Dünya Savaşı’na adım attığımız Call of Duty 2’de birçok gerçek hikayenin oyuna entegre edilmesini yaşıyoruz. Özellikle Vasili Zaytsev hikayesine atıfta bulunan Infinity Ward sayesinde tarihin kapıları gençlere tekrar açıldı. Infinity Ward bunu oyuna öyle işlemiş ki “Vasili Alooow, Vasilii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt