Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayaletli bir browser oyunu vardı...

Hayaletli bir browser oyunu vardı...
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,yıllar önce bir arkadaşım bana oyun önermiştiHayaletli istediğin gibi uçabiliyordun sohbet edebiliyordunuz oyunda000f mi neydi oyunun adını unuttum,oyunu oynuyalı çok olduOyunun adını yanlış söyliyor olabilirim,hatta kod yazıp karakteri değiştirebiliyordukMesela kasap hayalet alıyordu havaya uçuyorduk diğer oyuncuları gorebiliyorduk falanHatırlayan yada ismini bilen varsa yazabilirmi ? Saygılarımla

Similar threads

başlıkta da dediğim gibi eski 3d bir tank oyunu arıyorum ismini unuttum bilen birisi bana söyleyebilirmi Oyundan bilgiler: oyuna bir tırın üzerinde başlıyorduk tırdan inince tır patlıyordu hemen üstte kutu var ona ateş edince yere düşüyor ve içinden mermi çıkıyorduilerde daha gelişmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Genel kültürünüze güveniyor ve bunu arkadaşlarınızla birlikte test etmek mi istiyorsunuz? Bu eğlenceye her yerden kolayca mobil olarak katılmak gibi bir isteğiniz de varsa aradığınız şey mobil bilgi uygulamaları. Trivia Crack oyununu duymuşsunuzdur. Mobil bilgi oyunları kategorisinde en çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
ERLİKHAN Tamamiyle Türkçe ve Türk yapımı olan web tabanlı bir strateji oyunudur Erlihkan’da dört farklı ırk bulunmaktadır Her ırkın kendine göre avantajları ve dez avantajları vardır Oyuncular oyuna başlarken üç ırktan birini seçebilmektedirler (Timurlular , Oğuzlar , İskitler) Diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
http:img380**************img3806481aloneinthedark5pc16f5f9uw7 Oyun Türü: GerilimKorku Yapımcı: Eden Games Dağıtıcı: Atari Oyuncu Sayısı: Min: 1 Max: 1 Online Desteği: Yok Resmi Sitesi:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Çıkış Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şayet dehşet tipine aşinalığınız varsa ve kitap okumayı da seviyorsanız Howard Phillips Lovecraft ismini duymamış olmanız güç. Amerikalı bir endişe müellifi olan ve kaygı, fantezi ile bilimkurguyu bir ortaya getirerek yazdığı mektuplarıyla ünlü, lakin bir o kadar da gizemli bir muharrir olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt