Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"""Hayali Gitar""" İcat Edildi!!!1

"""Hayali Gitar""" İcat Edildi!!!1
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Helsinki Teknoloji Üniversitesinden bir grup öğrenci, hayali gitar icat etti

Bir bilgisayar, Webcam ve ses kartı ile gerekli yazılım sayesinde, gitaristin el hareketleri algılanarak gitar sesi üretilmesi mantığına dayanan hayali gitar sayesinde bir gitar sahibi olmak ve çalmak daha kolay olacak

Helsinki Teknoloji Üniversitesinden bir grup bilgisayar bilimi öğrencisi bir hayali gerçekleştirerek hayali gitar icat ettiler Bu enteresan icat sayesinde, sadece bir bilgisayar, Webcam ve ses kartıyla gitaristler gerçek bir gitara ihtiyaç duymadan gitar çalabilecekler

Sistemin kurulu olduğu bilgisayar, gitaristin el hareketlerini algılayarak gerçek bir elektrik gitarın bu hareketler sonucu çıkaracağı sesleri taklit ediyor Bilgisayar üzerinde kurulu olan görüntü yazılımı elleri takip ediyor ve farklı hareketleri algılayarak sentezliyor

Sistem, bilgisayara bağlı bir Webcam, ses kartı ve hoparlörlerin yanı sıra özel bir çift elene ihtiyaç duyuyor Öğrenciler ücretsiz işletim sistemi Linux üzerinde çalışan bu sistemin pek çok kişinin elde edebileceği kadar ucuz bir maliyete sahip olduğunu belirtiyor

Daha ayrıntılı bilgi için Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız adresi ziyaret edilebilir

Similar threads

Akustik Gitar Başlangıc Dersi Akustik Gitar Hakkında bilgi Akustik Gitar Gorunuş olarak klasik gitara benzeyen fakat tellerin cinsi bakımından klasik gitardan farklı olarak celik tel kullanılan belli bir elektronik sisteme gerek duymadan klasik gitara oranla daha yuksek ses cıkarabilen bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
gitar nasıl çalınır esas bilgiler GİTARIN YAPISI VE AKSESUARLAR AYAR ALETI : Gitarınızı Standard ölçülerde ayar etmek için gerekli bir alettir KAPO : Kapoyla çaldığınız parçanın pozisyonunu bozmadan diğer bir tona aktarabilirsiniz Bu durumda kapo sadece transpoze aletidir aramak yanlış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
gitar nasıl calınır temel bilgiler GİTARIN YAPISI VE AKSESUARLAR AKORT ALETI : Gitarınızı Standard olculerde akort etmek icin gerekli bir alettir KAPO : Kapoyla caldığınız parcanın pozisyonunu bozmadan başka bir tona aktarabilirsiniz Bu durumda kapo sadece transpoze aletidir demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a63875a3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a649d0d3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a65b54f6 Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu ilk gorduğum zaman işte demiştim, işte tam benim istediğim oyun Ama malesef bu guzelim oyun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt