Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayalİyle Cennet Oldu Bu Batak

Hayalİyle Cennet Oldu Bu Batak
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayalİyle Cennet Oldu Bu Batak ​ Bir ıstırap verdin bana İç dedin Gözlerimden yudum yudum içmişim Daracık dünyaya saçılmış kalbim Saçlarımdan püfür püfür dumanlar Tutam tutam, avuç avuç saçlarım ​ Bir dağ yaptın yollarımda Geç dedin Tepecik taklak, baş üstünde geçmişim Acımasızlık kustu zalim mahluklar bana Yüreğim kan, ciğerim ateş alev Parça parça, bölük pörçük yüreğim ​ Duyguları bir bir dizdin yoluma Seç dedin İçlerinde sevgi vardı, kin vardı Kan doldu gözlerim, kin doldu Sevsem alev, sevmesem bin bir ateş Ezdi beni, yıktı beni aşklarım ​ Ümitleri kapattın sımsıkıya Kabahat dedin Dağlar ördün aramıza, diken diktin Delinmez dağ parçaları, aşılmaz bu yol Ayaklarım delik deşik, kucağımda dağlarım Yapayalnız, hüngür hüngür ağlarım ​ Lanet ettim bu karanlık döngüye Çık dedim İç döngüler batak gibi, çıkılmaz Al ellerimAl kan olmuş yüreğim Bana beni haberdar olan tek Rabbim yeter Hayaliyle cennet oldu bu batak Rahmetinde sımsıcacık ellerim​ Muhammed Bozdağ  

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt