Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Lideri Hüseyin Baş toplumsal medya hesabı üzerinden gençlere seslendi.
“Ezilen bir gençliğimiz var, çok şükür gençliğimiz var” başlığıyla bir görüntü yayınlayan Hüseyin Baş, “Ey Türk genci sana sesleniyorum” dedi ve dikkat cazip sözler kullandı.
BTP başkanı Baş’ın kelamları şu biçimde; “Ey Türk genci sana sesleniyorum! Bu mantıksız nizam altında ezilen, ‘deniyorum fakat olmuyor, tükendim’ diyen genç. Babasının imkânsızlığından mahcup olan, annesinin ezilmesinden ötürü sessiz çığlıklara gömülen genç. Akşam yemeğini bir simitle geçiştirmek zorunda kalan, hayalleri diğerlerinin hırsları altında yok olan genç. İnandığı için yadırganan, inanmadığı için yargılanan, cebindeki telefon yüzünden kelam hakkını kaybeden, parti kapılarında iş başvurusu kovalayan, akşam hava karardığında konutuna yürüyerek gitmekten korkan genç sana sesleniyorum! Dinlenmeyen, önemsenmeyen, anlaşılmayan, prangalara vurulan genç, hiç kimseden medet ummayan genç; Sen ben olacaksın, biz olacağız ve bunu başaracağız. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu toprakları, Ceddimizin bize emanet ettiği Cumhuriyeti en yükseklere daima birlikte biz taşıyacağız. Gün gelecek bütün dünya sana imrenerek bakacak. İşte ben daima bu yüzden söylüyorum; Var bi hayalimiz”
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı