Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayat:1 Ben:0

Hayat:1 Ben:0
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşam:1 Ben:0 Hayat:1 Ben:0 Ama belliydi böyle olacağı Nicedir başlamıştı belirtiler: Yolda çocuklar teyze şu topu atıversenediye seslendiklerinde kuşkulanmıştım ilkin Sonra saçlarımdaki beyaz teller tescilledi güya yolun ufukta göründüğünü, Baktım; lise fotoğraflarım sararmış, derslik arkadaşlarım yaşlanmış Benzer arkadaş sohbetlerinde sıhhat ve çocuk konuşulur olmuş, yolculuk ve aşk yerine Bugüne değin ama tanıştık hayatla Ben ona kendimi tanıttım, O bana kendini Göğsüme madalya gibi dizdim hatalarımı Zaferlerim onlar benim, olgunluğumun yapıtaşları Ve derin bir bere gibi sakladım başarılarımı Asansör çıkarken yukarı, dönüp bakmadım bile altında Dönmesin diye başım Ben istikballe arkadaşım Ne var ancak herşey yarım Yaşam da yarım, sevdalar da Daha diyeti ödenmedi sevinçlerin İhanetlerin hesabı sorulmadı Nazım'ın dedidği gibi Kopardım portakalı dalından fakat, kabuğu soyulmadı, sevdalara doyulmadı Doydum diyen görmedim ancak ben zaten YAŞAM :1 BEN:0 alıntıdır