Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayat Devam Ediyor Dizisinin Hayatı Meltem Miraloğlundan Açıklama .....

Hayat Devam Ediyor Dizisinin Hayatı Meltem Miraloğlundan Açıklama .....
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayat Devam Ediyor Dizisinin Hayatı Meltem Miraloğlundan Açıklama Yaşam Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Meltem Miraloğlu Haberi Yaşam Devam Ediyor dizisini izleyenler Hayatı Yani Meltem Miraloğlunu tanırlarBakalım Meltem Miraloğlunun açıklaması neymiş 1548636825 1548636825 hayatdevamediyordizisininhayatimeltemmiraloglundanaciklama5c4e529e8c778hayatdevamediyordizisininhayatimeltemmiraloglundanaciklama5c4e529e8c778 hayatdevamediyordizisininhayatimeltemmiraloglundanaciklama5c4e529e8c778 Izaç Dediğin Şey Bir Kere Olmalı! Fazla izlenen 'Hayat Devam Ediyor' dizisinin 'Yaşam'ı Meltem Miraloğlu'dan samimi açıklamalar Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un sezon finali önceki cuma günü yayınlandı Benzer akşam meşhur oyuncu Meltem Miraloğlu, 18001900 saatleri arasında Facebook üzerinden hayranlarının sorularını bir bir yanıtladı: Diziden önce 6 yıl tiyatro yaptım Üniversite okumadım Bir sene Müjdat Gezen'de eğitim aldım, halen oyunculuk kurslarına katılıyorum İNANÇLI BİR KIZ! 'Hayat'la az daha birebir aynıyım Benim 15 yaşımdaki halime benziyor O da ailesine çok düşkün, çok duygusal, fazla sabırlı, kendi yaşadığı kötü tecrübeleri sevdiklerinin yaşamasını istemeyen, inançlı ve içten bir kız Gerçek hayatta onun kaderini yaşamış bir sürü insan var Dizide en çok anlaştığım oyuncu 'Kadriye Ana'yı canlandıran Suna Selen Onu kendime örnek alıyorum Kendime misal aldığım bir öteki isim de Mahsun Kırmızıgül Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Suna Selen ve Rana Cabbar'la benzer dizide yer elde etmek benim için büyük talih Benim ne Twitter'da, ne de Facebook'ta kişisel bir sayfam değil Açılanlar tamamen fan sayfalarıdır Dikkate almazsanız sevinirim SAÇLARIM BOYALI YOK Oyunculuk şiddet bir meslek Bu mesleği gerçekleştirmek isteyenlere içten insanlarla çalışmalarını, görüşmeye gitmeden önce o ırk hakkında dürüst bilgiye sahip olmalarını öneririm Çünkü sahtekar insanlarla karşılaşılabilirler 'Ben yönetmenim' diyen herkese inanmamak gerekiyor Kaşlarımı hiç aldırmadım, aldırmayı da düşünmüyorum Saçlarımı da hiç boyatmadım Erkek arkadaşım yok Evliliği de şu an düşünmüyorum fakat bu karşıma meydana çıkan insana da yan Benim için evlilik fazla ciddi bir müessese bir kere evlenmek istiyorum Bunun için de dürüst evliliği yapmam gerektiğine inanıyorum Bu konuda fazla hassasım id  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt