Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayat Devam Ediyor

Hayat Devam Ediyor
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayat devam ediyor Şiir

Hayat devam ediyor Şiiri Caner Yucel

Hayat devam ediyor
Yaşamdan bir bağın kopuk olsa da
Surunsen de
Bir şeylere uzulsen de
Diğerlerine ezilsen de
Asla koyuverme Dunyaya
Hayat devam ediyor

Yaşamı boş yere ettin heba
Anladık cok cektin cefa
Ama boş verme dunyaya
Hayat devam ediyor

Surprizlerle doludur
Ne zaman ne yapacağı belli olmaz
Gunlerimiz hic birbirine denk değildir
Bir gun iyiyizdir, bir gun kotu
Koyuverme dunyaya
Hayat devam ediyor

Can Yucel

Similar threads

Cok Guzel Hayat İle İlgili Şiirler Kısa, Hayat Uzerine Şiirler, YalanDunya Boşa uzulmuş ,boşa gulmuşum Hepsi hayalmiş,ruya gormuşum Boş yere sana değer vermişim Yalan dunya;boşa aldattın beni Aldandım sozune,duştum peşine Malına ,mulkune,guzelliğine Uysaydım keşke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Hayat devam ediyor dizisi kolay değilmiş sevmek sozleri Hayat devam ediyor kolay değilmiş sevmek şarkısı sozu Karlı bir istanbul akşamında Yuruyorum o guluşun hep yanımda Getirsin seni hasretin bana vazgecmem bilirsin senden asla Kolay değilmiş seni sevmek ne zor kalbinle yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Murathan Mungan En Guzel Aşk Şiiri Murathan Mungan En Guzel Şiiri Hangisidir İyi şairlerin şiirleri arasında secim yapmak zordur Murathan Mungan da bunlar arasında ilk sırayı alıyor Her ne kadar şairin şiirleri arasında bir secim yapılamasa da onun en cok yankı uyandıran şiirini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Cok Okunan Şiirler En Cok Okunan Şiirler Neler HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni cektiği kadar ağırsın Kanatların cırpındığı kadar hafif Kalbinin attığı kadar canlısın Gozlerinin uzağı gorduğu kadar genc Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kotu Ne renk olursa olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Guzel Anlamlı Sozler Nasihatlar Dostunun ayıbını gizlemeyen kendi ayıplarına mağlup olur ! Bir muridin kalbi ihlastan boş ve cıplak olursa,veyahut evliyaullah hakkında edebe aykırı hareketleri bulunursa, bu gibilere o velilerden ne feyz gelir,nede onların gonulleri onlara meyleder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt