Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayat - Eylem..

Hayat - Eylem..
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bu hayat benimdi bu canımda benimdi
bu zor dunyada eyvallah herşey bizimdi
kurcalayıp durdum
nasıl yoğurdum
kendimi yine
cicek gibi soldum
at gitsin
nefes al değmez
kayalık gibi bu dunya

Bu hayat benimdi bu canımda benimdi
bu zor dunyada eyvallah herşey bizimdi
kurcalayıp durdum
nasıl yoğurdum
kendimi yine
cicek gibi soldum
at gitsin
nefes al değmez
kayalık gibi bu dunya

Similar threads

Ziynet Sali Deli şarkı sozleri Ziynet Sali Deli şarkısı sozu Şimdi şoyle guzel nefes al daha dur Bunlar iyi gunlerin bende de ne Numaralar var,acırım oralara girmeyelim Duyguları masaya yatır tek tek Ayıplardan korunuruz elbet Sahici misin bi duşun bakalım Yanıt yoksa başkasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ziynet Sali Deli şarkısı sozu Ziynet Sali Deli şarkısının sozleri Şimdi şoyle guzel nefes al daha dur Bunlar iyi gunlerin bende de ne Numaralar var,acırım oralara girmeyelim Duyguları masaya yatır tek tek Ayıplardan korunuruz elbet Sahici misin bi duşun bakalım Yanıt yoksa başkasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt