Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayat! Sana söylüyorum…

Hayat! Sana söylüyorum…
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yaşam! Sana söylüyorum… Tam hayata tutundumderken biryerde tökezlemek… Acı bir haberle derbeder olmak! Ölmeyi istemek… Bir saniyeliğine ölümü tercih etmek… Geçerçağrıda bulunmak anlamsızdır bundan böyle Havaya burnunu sokmak, denize karışmak, herşeye 'elveda' çağrıda bulunmak… Ruhum bedenimden ayrılır da ben bir melek gibi göğe yükselirsem kanatlarım olur mu acaba? Bir melek… Sevgilinin son sözleri gibi, melek… Yalan sevgilinin yalan sözleri… Yalan sevginin kalan son yalan kırıntıları… Yalan hayatın yalan insanları, yalan kalabalığı… Yalan bir bitişin yalan hikayesi… Yalan zamanın yalan tutamadıkları… Yalan anıların yalan içindekileri… Yalan bir meleğin kırılan yalan kanatları… Yalan gecelerin yalan saklayamadıkları… Yalan bir hayatın yalan insanı… Bu kadar yalan hayata tutunmak niyedir? Bıraksalar da o göğe çıkan halimde bir kanatlarıma bakabilsem bundan böyle var mı yok mu Bıraksalar da gitsem artık en çabuğundan Bıraksalar da ağlayabilsem artık içimden geldiği kadar Bıraksalar da rol yapmayı bırakıp acımı yaşayabilsem bundan böyle bence Bıraksalar da bir gece sokağa çıkıp yeterdiye bağırabilsem avaz avaz Bıraksalar da gitsem artık buralardan Bıraksalar da cebren yemesem, zor kullanarak içmesem bu yalan herşeyi devam ettirebilmek için Bıraksalar da doya doya akıtsam gözyaşlarımı kırık kalbime Bıraksalar da titrek ellerimle gömsem bütün maddesel anıları ya toprağa ya denize Bıraksalar da… En yararsız zamanlarda bile tutunacak birşey vardır değil mi hayatta? 'Hiç yoktan şunun için yaşamalıyım' dersin O sebep bile yalandır Yaşanası o sebep bile olmasa da olur Nasıl olsa kendini yaşatacaktır o sebep Sen olsan da olmasan da… Yaşam! Sana söylüyorum… Yalansan eğer, tuzaksan eğer, geçip gidiyorsan eğer durma! Bit ve git! Bit de sonunu görelim Meydan okuduğun tesadüf eziyetlerin kırılan hayali kanadıma bir yeni acıyı daha eklemeden bit artık Bit ancak bir yalanını daha görmeyeyim… seçme parça​  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt