Hayata dair manalı sözler facebook hayata dair manalı sözler, hayata dair sözler facebook facebook hayata dair anlamlı sözler 2019 ADINI bile ANMIYORUM bazılarının! ÇOMAKLARINI hazırlayamayacak dek DARGINIM! Bir Takım ETEKLER, her KADINA yakışmaz, Örneğin, UZUN BOYLU olmak gerekli! Bir Takım ERKEKLERDE, pantalona yakışmaz, Örneğin, ADAM elde etmek gerekli ! Sahte arkadaş sabun gibidir Elini yüzünü temizler; fakat ayağını kaydırır! Beklenen gün gelecekse çekilen cefa kutsaldır hurafesiyle kalbini kandırmayı seçmektir Aşk! Senin göre sevilmeyi ummak! Öküzün trene baktığında ilham alıp şiir yazmasını umut etmek kadar gayrı ciddiydi! Zaptı mümkünmüdür ancak kalbinin? Benimkisi bir şaha kalkış! Bir kuşatma! Cihat ilan ediyorum eyy Aşkı canan! Bu bir feryatı figân! Teslim et yüreğini ve destan yazalım her an Hiç bir sonbahar yaşatamadı bana gidişinin vesile olduğu kalp solgunluğunu Bundan Böyle ne bir tomurcuk,ne de asi bir gül Büyük bir aşk! aşşalık bir ihanet ile son buluyorsa,insan oğlu ikili ilişkilerde ki adrenalin tutkusunu her yerde gözden geçirmelidir derim Birinin aslında acı çektiğini bakmak istiyorsan,onu çin işkencesi,domuz bağı veya falaka gibi işkenceleri hayal etme! Sabret ve Aşık olmasını bekle Uykuya ne değin hasret kalırsan kal,eninde sonunda gelir ve bütün ihtişamıyla çöker gecelerine! Hadi sende,uykum gibi gelsene Yaşama Dair Anlamlı Sözler | Facebook sayfasından aldım bütün sözleri