Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayata dair Resimli Ağır Sözler

Hayata dair Resimli Ağır Sözler
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hayata dair Resimli Ağır Sözler Ağır Sözler Resimli Hayata dair Resimli Ağır Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda sizlere ve ağır sözler isteyen tüm misafirlerimize resimli ağır sözler sunuyoruz arkadaşlarım 1549104482 1549104482 hayatadairresimliagirsozler5c557566b1c10hayatadairresimliagirsozler5c557566b1c10 hayatadairresimliagirsozler5c557566b1c10 Ne seni unutturacak dek vakit geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı katiyen Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin yarin ellere Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin () Bir gün sevgilim sordu a‏sk nedir diye Birazcık zaman istedim dü‏süneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir ba‏skas‎‎ı ile, kulag‎ına f‎ısı‎ldad‎m a‏sk izdiraptir diye нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕıgıм ѕαηα! Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle Lahza Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et! 1549104482 1549104482 hayatadairresimliagirsozler5c557566b6f98gifhayatadairresimliagirsozler5c557566b6f98gif hayatadairresimliagirsozler5c557566b6f98gif Sen Sadece Gülmeyi Yok Ağlatmayıda Öğrettin bana Sen Sadece Sevgiyi Değil nefreti yaşattın bana Garip Hayatımda! Ayrılıcaktı Madem Ellerimiz niçin birleştik Biz? Madem gidicektin Söylemeden niçin Gözgöze geldi Gözlerimiz! Hadi Yanıt ver Ürkek Kaçmakla Avut Kendini Serseri! Güzelliğine Güvenme yalan olucaksın günün Birinde, Herkeze Güvenme Onlarda Gidicek beni Bıraktığın Gibi Günün Birinde Kalacaksın ozaman Anlayacaksın Sözlerimi Ağlayacaksın ihanetinin bedelini çekeceksin her nefesinde! Nereye Gidersen git beddualarımla Nefes Almayı Öğreneceksin, Nereye Bakarsan bak bana yaptığın yanlışları tek tek görüceksin Ya Kendini Yada Vicdanını öldürüceksin Fakat ozaman hayatını resetliyeceksin!!! Yalnızca Seni kaybetmedim ben hayatımıda kaybettim Sayende! Yalnızca Gülmeyi Unutmadım Ağlamayla Barıştı Gözlerim Hayatı ve Yalan Aşkları Suluyorum Artık Hayata Yok Senin Gibi Birine Ağlıyorum ve Lanet Ediyorum Son Vermek Yok Bundan Böyle öldürmek için izliyorum seni! Sen hayatımı Alt üstteki Ettin bende Hayatını Darmadağın Edceğim Hayata yeminliyim!  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt