Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayata karsi bir durusu olmali insanin

Hayata karsi bir durusu olmali insanin
0
276

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayata karsi bir durusu olmali insanin bir duruşu olmalı insanın hayata karşısında duruş Hayata karşı bir duruşu olmalı insanınPrensibleri,tabuları olmalı diye düşünüyorum Hiç biri olmazsa özgür hırs yaratırYaşadığın hayattan hoşgörü alamaz hala gelirsinÇünkü hiç birşey yetmez olurOnun için zamana ayak uydurmak ve onun önüne geçmemek gerekir Lakin bundan böyle öyle hal almışki yaşantımız,zamanı hızlandırmışızHerşeyi fazla tez yaşıyor ve tüketiyoruzAşklarımızı,telefonlarda,internette yaşamaya çalıştığımız gibiBence belli başlı sorun bu Şu Anda bakıyorumda dünyanın adeta %25 i sinir hastası olup çıkmışBunun nedenide dediğim gibi,zamanın önüne geçmek,zamandan bir adım ötede olmakBunu kaldırabilecek bir yapıda değiliz Ve kaldırayamayanların halinide görüyoruz zatenYa bir köşede hayatını uyuşturucu ve alkole bağımlı olarak geçiriyor,yada ilaç bağımlısı olup zamanın akışı ümitsizce seyretmekle yetiniyor Neden kendi hayatımızı mahvetmeye,değil etmeye çalışıyoruzOysa sadece bir tek hayatımız var,niçin olamayan bir dünyayı var etmeye çalışıyoruz anlamıyorum?İyi yada kötü aldığımız nefesin bile tadını çıkarmaya çalışmalıyız Herşey kendini sevmekte başlıyor,sonradan zaten hayat manâ kazanır değerini biliriz,sonrada sever seviliriz