Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayatı Müziksiz Geçiremeyen Oyunculara: Özünde Müzik ve Ritim Olan Birbirinden Keyifli 13 Oyun

Hayatı Müziksiz Geçiremeyen Oyunculara: Özünde Müzik ve Ritim Olan Birbirinden Keyifli 13 Oyun

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-b6e1d3e7866907a0ed8939117382350a5f2ba00f.jpg

Ritim ve tempo temelli oyunları derlediğimiz bu listemizde müziğin gücünü başarılı oynanış elementleriyle harmanlayan üretimleri listeledik. Müziğin ruhunu oyun dünyasında keyifli bir halde temsil eden bu oyunları çok seveceksiniz.

1. Beat Saber

Sanal gerçeklik gözlüğüyle oynanabilen Beat Saber'da müzik ritimleri eşliğinde gelen blokları ışın kılıçlarımızla kesiyoruz. Gerçek istikamette ve hakikat vakitte küplere vurmak ve müziğin temposunu yakalamak oyunu epey keyifli kılıyor.

2. BPM: Bullets Per Minute

Ritim aksiyon çeşidindeki FPS oyunu Bullets Per Minute ise epik rock müzikler eşliğinde birbirinden değişik düşmanlarla savaşmamızı istiyor. Korkusuz bir valkür olarak çeşit çeşit yaratıkların sonunu getiriyor ve bu süreçte her merminin tempoya ahenk sağlamasına itina gösteriyoruz.

3. Rock Band

Oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden olan Rock Band ise arkadaşlarınızla bir arada metal ve rock müzik dünyasının efsanelerini bir de sizin çalmanızı istiyor.

4. Mountain

Listemizdeki en acayip oyun olan Mountain ise tam olarak ritim ve müzik üzerine konseyi bir imal değil. Ancak saatlerce bir dağı izlediğiniz oyunda klavyedeki rastgele tuşlara bakarak piyano çalabilir ve dağı izlemeyi daha keyifli kılabilirsiniz...belki?

5. The Arftul Escape

Oyuncuları sanat dünyasında saykodelik bir maceraya davet eden The Artful Escape ise takımında müzik dünyasının yıldız isimlerini barındırıyor. Sanat ve müziğe dair nefis bir hiakye olan The Artful Escape'in yayıncı koltuğunda misal oyunlardan hatırlayacağımız Annapurna Interactive yer alıyor.

6. Guitar Hero

Guitar Hero ise listemizdeki başka oyunların bilakis simülatör ekipmanlar ile sizi metal müziğin doruğuna çıkarıyor. Bateri ve gitar setiyle bir arada Iron Maiden'a dönüşmenizi sağlayan oyun oynaması en keyifli üretimlerden biri.

7. Metal: Hellsinger

2022 yılında çıkış yapması beklenen Metal: Hellsinger ise BPM: Bullets Per Minute gibisi bir imal olarak öne çıkıyor. DOOM ile ritim temelli FPS elementlerini birleştiren oyun The Game Awards'da yayımlanan fragmanıyla büyük ilgi topladı.

8. Journey

Her oyun listesinde eklemeden duramadığımız Journey ise hiçbir diyaloğun yer almadı büyüleyici bir seyahate davet çıkarıyor. Yönettiğiniz karakter konuşmak yerine müzikal sesler çıkararak kulaklara şenlik veriyor.

9. Crypt of the NecroDancer

Brace Yourself Games imzalı Crypt of the NecroDancer ise ritim temelli bir bir aksiyon oyunu olarak listemize girmeye hak kazandı. Ödüllü oyun başarılı roguelike elementlerini ritim ve tempoyla birleştirerek pek eğlenceli bir tecrübe sunuyor.

10. Rhythm Doctor

Kalp ritmiyle müzik ritimlerini birleştiren Rhythm Doctor ise ritimleri hakikat vakitte yakalayarak sizden hastalarınızı kurtarmanızı istiyor. Tempoyu yakalamak katiyen bir vefat kalım problemi diyebiliriz.

11. Outdrive

Synthwave seven oyuncuların katiyetle tecrübe etmesi gereken Outdrive ise oyuncuları neon yollarda sonu gelmez bir sürüşe çağırıyor. Retrowave çeşitteki müziklerin sürüşe eşlik ettiği üretimde asla yavaşlamamalı ve müziğin durmasına müsaade vermemelisiniz.

12. Brütal Legend

Jack Black'in ana karakteri canlandırdığı Brütal Legend ise oyun dünyasının en metal oyunu olarak öne çıkıyor. Acımasız bir diyarda metal müziğin hudutlarını zorladığımız oyunda tıbbın ünlü isimleri de yer alıyor.

13. Beat the Game

Bir Türk üretimi olan Beat the Game ise sürreal bir dünyada nefis bir macera sunuyor. Özgün ses ve müzik evraklarını bünyesinde barındıran üretimde oyuncuların sesleri birleştirerek müzikler yapması ve seyahatini anlamlandırması gerekiyor.

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt