Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Hayatım da kimseyi istemiyorum' dedi. Ne yapmalıyım?

'Hayatım da kimseyi istemiyorum' dedi. Ne yapmalıyım?
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN, YARDIM YAHUT SIYIRACAM
Merhaba sevgili arkadaşlar, ben bu fruma yeni üye oldum Ya kafamda bir soru işareti var bana asistan olursanız sevinirim

Ilk Önce 25 yaşındayım

cafede hoşlandığım bir kız var; bakışıyoruz, her yanımdan geçerken gülümsüyor vs

Yan bunlar gayriihtiyari bakışlarda olabilir, bilemiyorum Birka gün önce onunla konuşmaya ve tanışmak istediğimi söylemeye karar verdim O yanıma geldi ve ne içersiniz dedi(kafenin kasasında oturan adam, birisi baksın dediğinde, ben bakarım diye elin,i akldırdı) Bende yarın size birşey anlatmak istiyorum, dedim Buyrun dedi, yarın söyleyeyim, aklınızda olsun dedim(alt masadaki oturanlar çok yakındı bi an duydular beni) Neyse kız peki dedi Emrindeki ben ertesi gün gittim Dere istedim(o içerdeydi) daha sonra çıktı ve benim anlamsız bardağa doğru geld, yenisini alırmısınız dedi Evet dedim, ve size birşey söyleyecektim, buyrun falan filan, dedim kafe çıkışında veya sabah bir yarım saat sizinle konuşma şansım varmıo dedim, ne hakkında dedi, açık konuşmak gerekirse sizi tanımak istiyorum dedim İşte ben azıcık konuştum, yarın eğer müsait olursanız akşamda gelebilirim, dedim Dinledi sonrada, ya gerçekten ben şu lahza hayatımda kimseyi istemiyorum, dedi Ben sizi tanımak istemiştim, şu an için sizin hayatınıza girmek gibi bir niyetim yok, dedim Daha Sonra her tarafta, eynı cümleyi tekrarladı neyse, peki dedim Çıkarkende kasada o vardı, parayı verirken, gülerek, demek bir yarım satiniz yok, dedim; oda yeniden ben sahiden hayatımda kimseyi istemiyorum, dediYalnız dikkat ettiğim şey, pek surat asarak falan cevap vermedi

Hemen bu hayatımda kimseyi istemiyorumdemesi, olayı bitirmişmidir? Yada vazgeçmeden devammı etmeliyim Fazla hoşlanıyorum, takviye edin lütfen Şimdiden teşekkür ederim sevgili arkadaşlar

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt