Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayatımda 2.kez Aşık Oldum 16 Yıllık Kardeşimin Eski Sevgilisine

Hayatımda 2.kez Aşık Oldum 16 Yıllık Kardeşimin Eski Sevgilisine
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar bundan 6 ay önce bu kızla konuşuyodum kanka olduk daha sonra ben bu kızın arkadaşıyla 5 ay her tarafında çıktım knkam dediğim kız benden hoşlanıyodu ama kardeşime ayıp olmasın diye kendimi uzak tutuyodum fakat knkam kardeşimle beni hatırlamamak için çıkıyomuş son bi ayda daima knkamla konuşuyoduk ama kardeşim benden onu kıskanırdı çünkü kankamla muhabbetim çok güzeldi ama bigün hissettimki onu görünce kalbim küt küt atmaya başladı seneler sonra ikinci defa aşık oldum kardeşim kızdan ayrıldı kaşar fln dedi lakin knkam çok içten ve namuslu bi kız bunu bütün semt iyi biliyo knkam kaşar dediğini duyunca ayrıldı daha sonra kardeşim geldi yanıma bendn ayrıldı ddi ben seviyodum ama kardeşim üzülmesin diye söyleyipte çıkamıyodum aklıma bi oyun geldi ben kankam dediğim kızla çıkıcam onu kendime alıştırcam bana güvenicek sonradan yüzüstü bırakıcaktım kardeşime söledim oda yapalım dedi bende ayarladım kızı artık sevgiliyiz birazcık konuştuk gece ben bu meseleyi anlattım ben senle çıkmak için kardeşime böle bi oyun hazırladım diye ama sana hislerim hakiki dedim kızın güveni sarsıldı 3 4 gündür çıkıyoruz dün kardeşim onla çıktığımı öğrendi suçlu olduğumu biliyorum fakat ikimizde birbirimizi deliler gibi seviyoruz arkadaşlarım bana sırt çevirdi ben hemen napıcam :s ?

858,506Konular
983,089Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt