Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayatımda Bir Kez Aşık Oldum Onun da bana yaptıkları...

Hayatımda Bir Kez Aşık Oldum Onun da bana yaptıkları...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce Merhaba arkadaşlarüni 4 derslik öğrencisi oldum hemen tabi üni aşkları başkadır hayatımda birincil ve tek aşık oldugum kız 1 sınıfın bahar şenliklerinde tanıstıgım '' ÖZLEM '' idi bütün arkadaşlar inanır mısın çıkmak için 1 sene 4 ay bekledim hemde hiç bıkmadan tekrar tekrar kovdu sövdü süpürdü ama sonunda o da bana aşık oldu neyse biz çıkmaya başladık 3 sınıf olduk geleceğiz bundan böyle tak bir telefon '' Aşkım Babamlarla Burdura Geldik Memlekete geçiş yapacağız '' zorlla kızı ailesi memlekete geçiş yaptırdı neyse bundada bir hayır var dedim devam ettik ilişkiye ikimizde birbirimizi çılgın gibi seviyorduk alt bu geçiş olaylarını diğer ev arkadaşları bilmiyor onlara demiş fakat babam geldi evrakları halletti meğer kendiside gelmiş bana sonradan itiraf etti neyse okul açıldı 3 ay geçti kurban bayramı birinci günü benden bölünme nedeni şuydu '' Aydınlı olmam, onun memleketinden olmamam imiş, ailesi istemezmiş'' arkama bakmadan çekip gittim gururum kırıldı şayet beni 2 gün aradı sordu ağladı sızladı yeniden bir talih verdim bu kere final zamanı psikiyatri sınavıma 2 gün var ayrılalım olmuyor dediccıldırdımgittim 10 kredilik sınavdan kaldım cok acı cekdim acıkcasısonra her tarafta pişman oldu ve döndü evet dondu lakin tam 45 gun daha sonra bana dondu msjlar attı ozur dılerım derslerım vardı aksattım falan bende cıkdım 1 gun daha sonra bilerek ayrıldım ondan sonucta insana böylece emek verip karsılıgınad bu olmamalıymıs ? tabi bu arada ev arkadaşları ile cok iyi ara kurdum oda arkadası kardesim giib oldu bilgileri alıyordum ve 2 donem basında ev arkadaşları ziyaretine gittiginde hayatımda en buyuk kazıgı ogrendım benı ve arkadaşlarını özledigi icin sureklı aglardıi bigun agladıgını goren buna yanasan birisine kaptırmıs ve onunla birlikte olmus arkadaslar evet güç bir durum o benim yanımda uyurken ben elimi sürmeye korkarken olan oldu bende geçiş için bütün gerçekleri anlattım arkadaşlarına meger bana bambaşka kızlara öbür konusurmus lakin bılıyormusunuz allah büyüklugunu gosterdi bilim senlıgınde bunun unıversitesini davet etmısler ve bu da gelmiş cıktım bilim senlıgı alanında ne değin esyalar varsa verdim eline rezil ettim geldim sımdı acı cekıyormuyum evet dusundukce ıcım acıyor cunku ıhanet vardı fakat bundan böyle mutluyum sizlere tavsiyem arkadaşlar kaptırmayın fazla kendinizi yahut sırtınızdan bıcagı yersiniz ben yedim agır bir bere oldu ama siz uyarı edin hele oysa sevgililierlinizin yalanlarını gorursenız gormemezlıkten gelmeyin, yorumlar size kalmış artık işte ben askın en buyuk acısını cekdım, ama simdi bunlara ragmen MUTLUYUM !

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt