iltasyazilim
FD Üye
11 aylık bir ilişkimiz vardı bittiBeraber çok şey yaşadıkAy dönümü kutlucak kadar romantik bir erkektimYapmadığım şey kalmadı yeri geldi okulun ortasında gitarla bizim şarkımızı bağıra bağıra söyledim,yeri geldi aşkımı haykırdım,yolda sırası gelmişken tüm balonları edinmek, gelinlik ve damatlık giyip resim çektirmek gibi çılgın batmış bir ilişkimiz vardıHer ay dönümünde yapmadığım şey kalmadıO değin çok kıskanana kız vardır ki onun tam yerinde olmak isteyen Taki 15 ay önce benden ayrılana kadarBu yaşadıklarımın hiç birinden pişman değilimHayatımda ayrı bir yeri var hayatımdan çıkmasına rağmen halen onu deliler gibi seviyorumOnunda aynı düşünceleri düşündüğünden eminimEski kız arkadaşımı seven biri vardı,ayrılmamızı bekliyenDün o çoçuk eski sevgilime aşkı bildiri etmiş kantinin ortasındaKızda halen beni sevdiğini ve benden daha sonra kimseyi sevemeyiceğini söylemişBende o olayın üzerine kantinden geçiyordum çoçuk konuşabilirmiyiz dediArka bahçeye geçtik beklemeden bir yumruk geldi böylece sert geldi oysa kalkamadım sonrası mağlumGömlek felan kandıRevire götürürken görmüş fakat bir feryadı vardıAma yakın arkadaşım onun yüzünden olduğu söyleyip gitmesini söylediKız halen gitmedi mesaj atıyor sabahleyin beriNasıl bir yol izliyim ?