Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayatımda sadece para ile aşk yapan kadınlar var?

Hayatımda sadece para ile aşk yapan kadınlar var?
0
212

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hayatımda sadece para ile aşk yapan kadınlar var!

Alışılagelmiş bir kız türkiye'den hiçbir hanımefendi benle sevgili olmak istemiyor
Herşey para olmuşAlışılagelmiş bir paralı bayan ile olağan bir kızın farkı kalmamışÇünkü parayla kendini satan kız paraynan koynuna gidiyordiğeri ise paran varsa senle evlenip o şekil senin koynuna gidiyor

paraynan kendini satan bir bayan bile benim sevgilim edinmek istemiyor

yalnızımkarısızlıktan kuduruyorum

resmi olarak bu durumdayım

Similar threads

Cenk, avucunu açmış kendisine dürüst elini uzatan adama ters ters baktı Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi Eli yüzü pak ve dinç görünüyordu Sapa sağlam adam gidip çalışacağına dileniyor, şayet benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Deniz Seki ile ropörtaj Gündemden düşmeyen şarkıcı Deniz Seki'yi gazeteci Ayşe Arman ziyaret etti hapisteki günlerinde hapiste olmakdan laf ettiler DENİZ SEKİ’YLE İKİ KAT CAMA ELLERİMİZİ DAYADIK VE AĞLADIK 1548643591 1548643591...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Gündemden bunalan ve ekran karşısına geçip yalnızca düzgün vakit geçirmek isteyen okurlarımızı bu türlü alalım. İzlerken eğlenceli vakit geçirmenin garanti olduğu tüm vakitlerin en uygun 100 güldürü sinemasını listeliyoruz.  Not: Sinema açıklamalarında Beyazperde sitesinden yardım alınmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,717Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt