Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hayatımızdaki en değerli aşkımızannelere...

hayatımızdaki en değerli aşkımızannelere...
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
hayatımızdaki en kıymetli aşkımızannelere hayatımızdaki en değerli aşkımız ANNELERE 21 yıllık evlilikten sonradan aşk ışıltısınıcanlı tutmanın yeni bir yolunu buldum Bir zaman önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu fiilen eşimin fikriydi Bir gün eşim, beni fazla şaşırtarak: Biliyorum oysa onu seviyorsundedi Şiddetle itiraz ettim: Fakat ben seni seviyorum!!! Biliyorum fakat bununla birlikte onu da seviyorsun Ona da vakit ayırman gerekiyor Karımın, ziyaret etmemi istediği değişik bayan, 19 yıldır dul olan annemdi İşimin yoğunluğu ve üç çocuğumun beklentileri nedeniyle annemi görme fırsatım öyle olamıyordu O akşam annemi yemeğe ve ardındaki sinemaya misafir etme ettim Endişelendi ve anında İyi misin, her şey yolunda mıdiye sordu Annem de geç saatte gelen bir telefonun veya sürpriz bir davetin mutlaka fena bir anlamı olacağından şüphelenen tipte kadınlardandı Seninle beraber ikimizin azıcık zaman geçirmemizin güzel olacağını düşündümdiye yanıtladım Yalnızca ikimiz mi?Biraz düşündü ve Fazla isterimdiye yanıt verdi ​ O Cuma, meslek çıkışı onu almaya bu vesileyle kendimi biraz gergin hissediyordum ​ Eve vardığımda fark ettim ancak o da, randevumuzdan ötürü hafif gergin görünüyordu Kapısının önünde, paltosunu şimdiden giymiş bir şekilde bekliyordu Saçlarını yaptırmıştı ve üstünde babamla kutladıkları son izaç yıldönümlerinde giydiği elbise vardı Bana melekler dek ışıltılı bir yüzle gülümsedi ​Arabaya bindiğimizde arkadaşlarıma oğlumla dışarı çıkacağımı söyledim ve sahiden çok etkilendilerdedi Randevumuzun nasıl geçtiğini dinlemek için sabırsızlanıyorlar Gittiğimiz lokanta, fazla şık olmasa da sevimli, sıcak ve servisin kaliteli olduğu bir mekândı Annemse, bir kraliçe edasıyla koluma girdi Yerimize oturduktan sonra ona menüyü okumam gerekmişti, çünkü minik yazıları göremiyordu Ben daha menünün ortalarındayken annemin ıslak gözlerle ve nostaljik bir gülüşle bana bakmakta olduğunu fark ettim: ​ Eskiden, sen küçükken, menüleri okuyan bendim, sense meraklı bakışlarla beni dinlerdindedi Ben de gülümsedim: O vakit, şimdi senin gizli kuytu oturma sıran ve ben de okuyarak borcumu ödeyebilirimdedim Yemek baştan başa muhabbetimiz çok güzeldi, sıra dışı hiçbir şey olmadı ama eskilerden ve hayatlarımızdaki yeniliklerden bahsederek kaybettiğimiz zamanın birazını telafi etmeye çalıştık pek çok konuştuk ve eğlendik fakat film saatini kaçırdık Akşam annemi bırakırken; Seninle bitmiş çıkmak isterim lakin ama bu sefer benim seni misafir etme etmeme izin verirsendedi ve bir akşam yeniden buluşmakta karar kıldık Eve geldiğimde eşim yemeğin nasıl geçtiğini sordu: Fazla güzeldidedim Düşünebileceğimin fazla üstündeydi Birkaç gün sonradan annem aniden ciddi bir yürek krizi sonucu vefat etti Bu öyle ani gerçekleşmişti ancak onun için bir şey daha yapma şansım olmamıştı Birkaç süre sonradan evime,annemle yemek yediğimiz restorandan, ödenmiş iki kişilik bir yemek faturası ve üstüne iliştirilmiş bir anekdot yollandı:'Oğlum, bu faturayı önceden ödedim, çünkü seninle kararlaştırdığımız randevu gününe gelemeyeceğimden hemen hemen yüzde yüz emindim yine de iki karakter bir yemek yemek ayarladım çünkü bu sefer eşinle beraber gitmenizi istiyorum Seninle olan o günkü randevumuzun benim için ne amaç açıklama ettiğini bilemezsin​ 'Seni Seviyorum​ O esnada, Seni Seviyorumdemenin ve hayatta layık verdiğimiz o insanlara yargı ettikleri zamanı ayırmanın önemini anladım ​ Hayatta hiçbir şey ailenizden daha kayda değer değildir Onlara hakları olan zamanı ve ilgiyi verin çünkü böyle şeyleri erteleyebileceğiniz ​ diğer bir zamanı her istediğinizde yakalayamayabilirsiniz HAYATMIZDAKI EN DEGERLI AŞKIMIZ BÜTÜN ANNELERE​  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt