Hayatını polis memuru kurtardı GARSONLUK YAPAN TÜRK SEVGİLİSİNİ 10 YILLIK KIZ ARKADAŞIYLA SEVİŞİRKEN YAKALAYAN İNGİLİZ CLAİRE BİKİNİSİYLE BODRUM CADDELERİNDE BAĞIRARAK KOŞTU VE DUVARDAN ATLAYIP ÖLMEK İSTEDİ İngiltere’de sekreterlik yapan ve tatili için kız arkadaşıyla birlikte Bodrum’a gelen 26 yaşındaki İngiliz Claire Madlight, barda tanıştığı 26 yaşındaki EÇ aşk yaşamaya başladı Aradan birkaç gün bile geçmemişti fakat garson sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenerek onu takibe aldı Genç kız plaja inip güneşlenmeye başladı Ancak kız arkadaşı yanına değildi İçine şüphe düşen kız güneşlenmeyi bırakıp hızla kaldıkları otele geri döndü İçerden ağıt sesleri geliyordu Kapıyı açtığında ise sevgilisi ve 10 yıllık kız arkadaşı kendilerinden geçmiş çılgınlar gibi sevişiyordu Bu görünüm aleyhinde deliye dönen Claire çıplak ayak ve bikinisiyle pansiyondan çıkıp Bodrum caddelerinde ağlayarak ve bağırarak koşmaya başladı Bu durumu fark eden bir polis memuru hemencecik motorsikletini park edip genç kızın yanında geldi Fakat Claire arabaların arasından dalıp yolun karşına geçerek 10 metre yükseklikteki setten kendini atmaya kalktı Polis deliye dönen genç kızı güçlükle ikna edip durdurdu ve Claire’yi sakinleştirdi Claire 'Sevgilim beni 10 takvim arkadaşımla aldatınca şoke oldum Oysaki onu fazla sevmiştim, evlenebilirdim bile' dedi Polis memuru göre hastaneye götürülen genç kız birkaç gün daha sonra ülkesine döneceğini söyleyerek 'İkisini benzer yatakta görür görmez çılgına döndüm, kendimi öldürmek istedim O polis memuru olmasa olur ya bugün hayatta değildim Hayatımı kurtardığı için ona teşekkür borçluyum Ülkeme dönüp bu kabusu bir lahza önce unutarak hayatıma devam etmek istiyorum Tatil aşkı bana tarafından değilmiş' diye konuştu