Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayatla İlgili Anlamlı Sözler

Hayatla İlgili Anlamlı Sözler
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayatla İlgili Manalı Sözler Yaşamla İlgili Manalı Sözler Hayatla İlgili Anlamlı Sözler Merhaba Sevgili melek'ler, bu sayfamızda yaşamla ilgili anlamlı güzel sözleri, sizlerle ve ilgili bütün misafirlerimizle paylaşıyoruz 1549104634 1549104634 hayatlailgilianlamlisozler5c5575ff422f5hayatlailgilianlamlisozler5c5575ff422f5 hayatlailgilianlamlisozler5c5575ff422f5 Yaşamla İlgili Manalı Sözler Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim Kiminle evleneceğim kararının, hayatta verilen en kayda değer karar olduğunu öğrendim Hayatta her zaman bir son tren olduğunu düşündüm fakat; yıllar içerisinde bu son trenin hiç gelmediğini öğrendim Emek olmadan yemek yemek olmayacağını düşündüm ve buna inandım Sonradan bir baktım oysa; emeksizde yemek yemek oluyormuş bunu da öğrendim Dostuma gülümsedim, daha arkamı döndüğümde onu bana gülerken gördüm Hayatın sarp ve dikenli yolları olmuyormuş, bu yollarda gezdikçe yolları sarp ve dikenli yapan millet oluyormuş Ve suçu ne yazık oysa hayata atıyorlarmış Her şey iyi olacak diye düşündük, sonunda bir baktık fakat, üşüttük İyilikten zarar gelmeyeceğini öğrettiler; fakat; arkamızdan enayi denileceğini ne eyvah fakat; öğretmediler Nereye gideceğini bilmiyorsan bu hayatta durakların çok olur Neyi arayacağını bilmiyorsan bu hayatta, göçebe kuşlar gibi oradan oraya savrulursun Nedensiz gidişlerin ardında mutlaka vardır bir gerçek izah etme Gülerken her zaman ne süre ağlayacağımı merak ettim Kimse istediği için ağlamadı bu dünyada Kaderin cilvesi dediler, bukalemun gibi hep renk değiştirdiler Arkadaşlıkların, dostlukların en başında hürmet yüreklere kök salmalıdır Kökü güçlü olan yüreklerde sevgi yeşermeye başlamalıdır Mutluluk kapısı kapandığı süre bir gün mutlaka bir diğeri açılır, lakin kapalı kapıya böylece fazla bakarız fakat, yeni açılan kapıyı göremeyiz Ne istiyorsanız onun hayalini kurun Gitmek istediğiniz yere gidin Elde Etmek istediğinizi olun Çünkü sadece bir hayatınız var Ve bütün yerine getirmek istediklerinizi yapmak için sadece bir şansınız var Cehaletle dahi arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır Abes süre yoktur boşa geçen süre vardır Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir Doğruluk sonsuzluğun güneşidir Nasıl olsa doğar Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten yok, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz Yaşam, duygulananlar için bir facia, düşünenler için bir komedidir Yaşam, iki dipsiz karanlık ortasında bir kibrit alevidir Yaşam, insana bağışlanmış değil, ödünç verilmiştir Hayat kendiliğinden ne iyi, ne kötüdür; Ona iyiliği kötülüğü katan sizsiniz Hayat bir tiyatro gibidir, en kötü halk müziği en iyi yerde otururlar Yaşam mücadeleden ibarettir Bundan nedeniyle hayatta yalnız iki şey vardır, şampiyon elde etmek, mağlup olmamak Hayat, uzun bir insanlık dersidir Hayat üç günden ibarettir; dün, bugün, yarın Hayat yaşla yok, yaşamakla anlaşılır Hayat, zafer yok, savaştır Hayatın değeri uzun yaşanmasında değil, iyi yaşanmasındadır Hayatın gayesi çalışmaktır; aksi takdirde hedef diye bir şey yoktur Hayatın her hatıra bir karar zamanıdır Hayatta rövanş yoktur Yaşamda en kayda değer şey kazançlarımızı uygulamak değildir Bunu herkes yapar Ana manâlı olan kayıplarımızdan gelir sağlamamızdır Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal ırk arasındaki fark budur Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır Kimilerini bozgun yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar Cömertlik, keza yenilgiyi, keza de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar çoktan üç defa ölmüşlerdir İki nesil insan tekrar tekrar açtır Biri bilimi arayan, diğeri de parayı Doğruluk sonsuzluğun güneşidir Nasıl olsa doğar bir daha katiyen deme! Çünkü yalan söylersin Bir Takım şeyler sebepsiz de güzeldir, niçin aradığınız vakit, onu bulursunuz, ama güzelliğini yitirirsiniz… Bildiğim en iyi şey, zamanla öğreneceğimdir Bir şeyi fazla evvelden beri biliyorsan, geçirdiği değişikliklerden haberin yok demektir  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,296Kullanıcılar
fortinaytibSon üye
Üst Alt