Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayatlarındaki İnsanın Gerçek Yüzünü Fark Ederek Paçayı Son Anda Kurtaran 19 Talihsiz Kişi

Hayatlarındaki İnsanın Gerçek Yüzünü Fark Ederek Paçayı Son Anda Kurtaran 19 Talihsiz Kişi
0
69

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-6ed1cf44267bac73d9f320296295e30b60d82ff6.jpg

Geçtiğimiz günlerde Twitter kullanıcıları, hayatlarındaki insanın kendilerini sevmediğini nasıl fark ettiklerini anlatmışlar. Gelin birbirinden enteresan bu yanıtlara bir göz atalım...
Kaynak: ...

1. "Eski partnerimle gelecekte kesinlikle çocuk sahibi olmak istediğimiz konusunda anlaşmıştık. Bir gün yeni doğum yapan arkadaşımızın meskenine ziyarete gittik..."

"O sırada bizim asla çocuk istemediğimizi, üstüne üstlük bilhassa benim berbat bir anne olacağımı söyledi!"

2. "Beraberliğimizin altıncı yılında kendisinin 'bikininin daha çok yakıştığı' bir bayanla birlikte olmak istediğini söyledi."

3. "Eşcinsel olduğumu fark etmeden evvel bir adamla beraberdim. Bir gün bana daima seksi bayanlarla birlikte olmaya alıştığını söyledi."

"Çirkin bir bayanla olmanın da kendisi için utanç verici olduğunu söyledi. Daha sonra arkadaşları bana evvelce hiç sevgilisi olmadığını, çok az buluşmalara gittiğini söylediler. Aman neyse diye düşünüp geçiştirdim. Yalnızca o andan sonra kendi öz güvensizliği altında ezilen sıkıcı erkeklerle olmamaya karar verdim."

4. "Beraber geçirdiğimiz 7 yılın akabinde etrafındaki insanlara hala eski görüştüğü beşerle olan bağı kimseyle yakalayamadığını söylediğini öğrendim."

"O bayan sevgilisi bile değildi!"

5. "Eski sevgilim ve yeni tanıştığımız birkaç adamla yemeğe çıkmıştık. Kız arkadaşım güya ortamızda bir alaka yokmuş üzere davranıyordu."

"Ne vakitten beri bir arada olduğumuzu sorduklarında sevgilim 'O benimle bir arada olmak istiyor lakin ben pek oralı değilim' dedi. Güya romantik bir hafta sonu geçirecektik. Masrafları da ben karşılamıştım..."

6. "Görüştüğüm kişi bana 'Kariyer hayatına atılmak için fazla aptalsın lakin mesken hanımı olmak için de çok tembelsin, seninle ne yapacağımı bilmiyorum' demişti."

"Ama özel sıhhat sigortasını da ben ödüyordum ve ben ondan çok daha fazla kazanıyordum. Neyse, bu konuşmanın üzerinden 4 ay geçtikten sonra ayrıldık. O akşam ayrılsaydım keşke diyorum."

7. "Beraber otururken bir anda 'Çok sıkıldım!' diye bağırdı ve zahmetinin hatasını da bana attı."

8. "Eski kocama bana mesken arkadaşı üzere davranmamasını söylediğimde 'Sen benim hem mesken arkadaşım, hem hizmetçim hem de özel aşçımsın' dedi!"

9. "Bana eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını gösterip o bayanı övüyordu. Neden sinirlendiğimi bile anlayamadı aptal."

10. "Eski sevgilim bana annemi kötüleyip, benim bu hayatta tıpkı annem üzere olacağımı söylerdi. Bunları söylediği sırada annem otomobille bizi konuta götürüyordu..."

11. "7 yıldır bir arada yaşıyorduk. Bir anda yaz okuluna gideceğini ancak oradaki insanlara sevgilisi olduğunu söylemeyeceğini anlattı!"

"Eğer söylerse oradaki beşerlerle irtibat kuramazmış zira, bilhassa de kadınlarla! Bu durumun beni üzdüğünü söylediğimde beni kendisine dayanak olmamakla suçladı."

12. "Depresyon ve anskiyete bozukluğu yaşamaya başladığı vakit 'Senin yüzünden kendi problemlerime bakamıyorum' demişti."

13. "Karar verdiğimiz buluşma saatinde meskenine gittiğimde onu öbür biriyle yatakta bastım."

14. "Hayatımdaki en makûs nezleyi geçiriyordum, daima kusuyordum ve ateşim acayip yükselmişti. Eski sevgilimden beni hastaneye götürmesini rica ettim."

"Bana artık büyümem ve kendi sorunlarımı halletmem gerektiğini söyledi..."

15. "Sevgililer gününde buluşmamıza gelmedi, ben de ona aldığım armağanları iade edip alışverişe çıktım!"

16. "Daha evvel kaç erkekle bir arada olduğumu öğrenince bana hakaret edip benimle asla önemli bir bağ düşünemeyeceğini söyledi."

17. "Benden çocuğu olsun istiyordu fakat benimle evlenmek istemiyordu..."

18. "Ona avukat olmak istediğimi söylediğimde bana 'Sen anca benim sekreterim olabilirsin' diye yanıt verdi."

19. "Eski fotoğraflarıma bakarken bir anda gençliğimde daha seksi olduğum için görmek istemediğini söylemişti."