Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Hayatta Her Şeyin Bir Bedeli Vardır' Sözünü Dibine Kadar Yaşamış ve Meşhur Olduğuna Bin Pişman Olmuş 13 Ünlü

'Hayatta Her Şeyin Bir Bedeli Vardır' Sözünü Dibine Kadar Yaşamış ve Meşhur Olduğuna Bin Pişman Olmuş 13 Ünlü
0
72

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-42001d74157b8d9130defc115b8479486cbd9780.jpg

Hayatta her şeyin bir bedeli var kelamı ne kadar hakikat olabileceğini kanıtladılar valla.
Kaynak: ...

1. Müzik kesiminin en genç ünlülerinden biri olan Billie Eilish şöhretin "saçma" olduğunu söyledi.

3voor12 Extra radyo kanalında yaptığı röportajda şunları da ekledi: "Bunu olumsuz bir manada söylemiyorum lakin şöhret, gençlik yıllarımı kaybetmeme sebep oldu zira bu olaylar ben 13 yaşındayken başladı. Bana nasıl ünlü olunacağını söyleyen bir eğitim yahut okul yok."

2. FKA Twigs, medyanın onun hakkında yaptığı yorumların ve incelemelerin, onda "kendi yüzünü aynaya çarpma isteği" uyandırdığını söyledi.

New York Times Mecmuası'na "bazen her şeyi durdurmak istemesine" neden olduğunu söyledi.

3. Harrison Ford, şöhreti ve beraberinde gelen mahremiyet kaybını bir "yük" nitelendirdi.

WENN'e şöyle dedi: "Üne kavuşmayı hiç beklemiyordum ve hiçbir formda zevk alamadım. Evet ün size istediğiniz restoranda bir masa ayarlayabilir ya da hekim randevularınızı çok süratli alabilir lakin buna değdi mi diye sorarsanız hayır derim."

4. Robert Pattinson, "normal" bir ömür sürmeyi bıraktığınızda ne kadar yalnız kalabileceğinizi birçok insanın fark edemediğini söyledi.

GQ Spain Mecmuası'na verdiği röportajda, "Bu durumla uğraş etmek için çok vakit harcıyorsun ancak eninde sonuna yaşamanın öbür bir yolunu buluyorsun." dedi.

5. Megan Fox, ünlü olmanın lisede uğradığınız zorbalığın dünya çapındaki hali olduğunu, ve birçok insanın bunu anlamadığını düşünüyor.

Esquire'deki röportajında şunları söyledi: "Herkes, büyük bir meskende yaşadığınız yahut bir lüks bir otomobil kullandığınız için çenenizi kapatıp şikayet etmeyi bırakmanız gerektiğini düşünüyor. İnsanların anlamadığı şey ise daima milyonlar tarafından zorbalığa uğramak..."

6. Anne Hathaway şöhretin onu hayli uzun bir müddet boyunca mahvettiğini söyledi.

Elle UK'e verdiği röportajda: "Bunlarla nasıl başa çıkacağımı yahut ilgileneceğimi bilmiyordum ve bu da beni gerilime sokardı. Beşerler bana 'sadece kendin olmalısın' kederi ve ben de onun şimdi kim olduğunu bilmiyorum diye düşünürdüm." dedi

7. Gigi Hadid, başarılı bir podyum modeli olduktan birçok arkadaşını kaybettiğini söyledi.

"Kısa bir müddetliğine bile meşgul olduğumda onlar arayıp sormuyorlar bunda sorun yok, lakin şayet ben arayıp sormazsam, şöhret beni değiştirmiş oluyor." dedi

8. Lady Gaga, konutundan çıkar çıkmaz özgürlüğünü yitirdiğini ve "herkes ait" olduğunu söyledi.

CBS Sunday Morning programında şunları söyledi: "Evet beni takip etmek yasal kıyıda gözetlemek de o denli bundan ötürü polisi arayıp onlardan yardım isteyemem. Dışarıda özgür olamıyorsam ben de kendi mülkümün toprağında özgür olurum diye düşünüyorum."

9. Zach Galifianakis ünlü olmanın "boktan bir şey" olduğunu söyledi.

Bir basın toplantısı sırasında: "Bu durum aptalca ve ilgimi çekmiyor. Yalnızca oyunculuk yapmayı seviyorum bu kadar. Bize ferdî hayatları ve gibisi şeyler üzere yanlış sebeplerden ötürü insanlara dikkat etmemizi ve ilgi göstermemizi söyleyenler var."

10. Shailene Woodley, "ünlü" ve "meşhur" üzere sözlerden nefret ediyor.

Paper mecmuasına verdiği röportajda: Oburlarının "ünlü" ve "meşhur" üzere sözleri kullanmakta ıstırap yok ama o sözler bana nazaran makus kelamlar." dedi.

11. Brad Pitt, bir oyuncu olarak projelerini tanıttığında basın tarafından küçümsendiğini lisana getirdi.

Newsweek'e: "Her nasılsa, bir gösteriye çıkıp özel hayatınız hakkında konuşmazsanız, sinemanızı desteklemiş olmuyorsunuz. Bunu neden yaptığımla hiçbir ilgisi bile yok" dedi.

12. Ana de Armas, şöhretin yalnızca yaptığı işin bir "sonucu" olduğunu söyledi.

Flaunt'a şunları söyledi: "Bir aktör olarak çok komik geliyor zira yapabildiğiniz şeyi yapıyorsunuz ve işinizin sonuçlarını düşünmüyorsunuz ve sonra apansızın ilgi odağı oluyorsunuz sonunda ise 'bunu istememiştim' diyorsunuz."

13. Ve son olarak Kristen Stewart, şöhreti "dünyanın en berbat şeyi" olarak tanım etti.

Harper's Bazaar UK mecmuasına: "İnsanlar 'ünlü olmak istiyorum' dediklerinde anlayamıyorum. Neden? hiçbir şey yapamıyorsun ki."

Pekala siz ne düşünüyorsunuz? Sizce haklılar mı ? Yorumlarda buluşalım.