Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayatta İki Şey Geri Alınmaz

Hayatta İki Şey Geri Alınmaz
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
HAYATTA İKİ ŞEY GERİ ALINMAZ!
Hayatta geri alınamayacak iki onemli şeyden biri zaman diğeri de soylenen sozdur
Aşağıdaki kısa yazıda bu iki değeri bir arada ifade ediyor

Evin telefonu sabaha karşı uc bucukta caldı
Uyku sersemi adam telefonu actı
Telefondaki ses annesine aitti
Telaşlandı korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin' diye sordu
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi misiniz?' dedi
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi
Oğlu da 'anne bunun icin mi aradın saat sabahın uc bucuğu yarın da konuşabilirdik' deyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi
Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' deyince annesi
'30 sene once sen de beni bu saatte rahatsız etmiştin doğum gunun kutlu olsun

imageshayattaikiseygerialinmaz5add1b8b6d7f8
LUTFEN ANNELERİMİZİN VE BABALARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM

Similar threads

Rahatsız Mı Ettim OğLum? Evin telefonu sabaha karşı uc bucukta caldı Uyku sersemi adam telefonu actı Telefondaki ses annesine aitti Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi nasılsın oğlum iyi misin?diye sordu Oğlu şaşkın bir ifadeyle iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Rahatsız Mı Ettim OğLum? Evin telefonu sabaha karşısında üç buçukta çaldı uyku sersemi adam telefonu açtı Telefondaki ses annesine aitti Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi nasılsın oğlum iyi misin?diye sordu Oğlu sersemlemiş bir ifadeyle iyiyim anne hayırdır bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Doğum günün kutlu olsun demek istemiştim Güzel ve hoş olduğu kadarıylada anlamlı bir öykü 1549106461 1549106461 dogumgununkutluolsundemekistemistim5c557d21d31f0dogumgununkutluolsundemekistemistim5c557d21d31f0 dogumgununkutluolsundemekistemistim5c557d21d31f0 Evin telefonu sabaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
ONA BİR DAHA SARILIN! Hala sizinleyse !!! 1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı Butun gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkur ettiniz 2 yaşınızdayken size yurumeyi oğretti Size seslendiğinde odadan kacarak teşekkur ettiniz 3 yasınızdayken size ozenle yemekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
ONA BIR DAHA SARILIN! Hala sizinleyse !!! 1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz 2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz 3 yasınızdayken size özenle yemekler hazırladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,506Konular
983,089Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt