Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hayattan bezdim... baknızın

hayattan bezdim... baknızın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar ben 20 yasında bir gencim askere gitmeme 5 6 ay var çevremdekiler fazla yakısıklı olmasamda kötü olmadıgımı söyler ler ama bugune dek hiç bir kızla çıkmak sevgili birliktelik kurmak nasip olmadı olur ya yeri deildir fakat baska dertlerimi paylascak bi yer bulamadım hiç bir şekilde sosyal faliyetim değil meslek uygun çalısıyorum su 1,5 senedir şehirden uzaktayım hayatımda sosyal faliyet olmaması cok zoruma gidiyor arkadaslarım hergün ayrı olarak kızlarla tanısp gezip eğlenrken bn uzaktan olmam bni çok üzüyor her gün bambaşka kızlarla gezip eğlenenler hayatın tadını cıkaranlar var bn ise bugune kadar hiç bi kızla gezmemiş olmam bni üzüyor ne cinsel hayatm nede aşk ikiside fazla kötü bugune kadr hç bi kızla ne gzdm ne yattm ancak o ortamlara alısmayı cok istiyorum örnein bi kızla nasıl konslp muhabbet edilceini bile bilmem nasıl konslmalı nasl sevdrebilmeliym kendimi nasl beğendiririm ne nesil hareketler tavırlar söz konusu yalnızlık fazla üzüyo insanı bi kıza nasıl teklif edilceini bile bilmem örnein ayarlıyım 2 gun snra yatağa gidenler var bn neden basaramam bunu nedn bi kızla tnstrdıkalrında utanır çekilr ezilp büzülürüm bu duyguları nasıl ynerim niçin böyleym lütfen tarafsızlık getiirp yardım ediniz ya bakıyorum bir takım arkadaslarma hergun farklı bi kızla gezmekteler blki bni yalns anlıyosnzdur co kgzl bişy sanıyorumdur lakin hevesini almaynca bi genç içinde kalıyor bazı seyler bn niçin böyle dielm birtane bile kz arkadasm olmaması cok can sıkıcı szn fikirlernz neler

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt