Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haydar Dümen'e hapishane yolu

Haydar Dümen'e hapishane yolu
0
79

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İnsan üzerinden deney yapmasuçundan 1 yıldan 3 yıla dek hapis istemiyle yargılanan Haydar Dümen açıklama verdi İnsan üzerinde deney yapmadığını savunan Dümen, Hakkımda açılan bu davanın esas sebebinin reyting kavgası olduğunu düşünüyorum suçsuzum beraatimi istiyorumdedi

İstanbul 13 Asliye Ceza mahkemesinde görülen duruşmada, bir önceki duruşmada hakkında zor kullanarak getirilme kararı yer alan Haydar Dümen hazırlanmış bulundu Mesleğinin hekim aylık gelirinin ise 15 bin TL olduğunu söyleyen Dümen, suçlamaları kabul etmediğini belirtti Dümen, İnsan üstünde deney yapmadım Hiçbir doktor bu şekilde deney yapma hakkına ve yetkisine sahip değildir Bu nedenlerle suçlamaları şüphesiz kabul etmiyorum Vajinismus hastalığı için uyguladığım çare yöntemi herkes kadar bilinerek her lahza tekrar uygulanabilen bir yöntemdir Bunun için herhangi bir makama uygulamak ve müsade elde etmek gerekmez Yaptığım tedaviler nedeni ile Afiyet Bakanlığı hakkımda herhangi bir operasyon yapmadı Hakkımda açılan bu davanın asıl sebebinin reyting kavgası olduğunu düşünüyorum suçsuzum beraatimi istiyorumdedi *

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt