Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haydari

Haydari
0
154

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Haydari Tarifi İçin Malzemeler

*1 kase süzme yoğurt
*2 diş sarımsak
*Tuz
*Taze nane veya kuru nane
*Zeytinyağı
*Çok eksik su
*Pulbiber

Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuza fazla eksik su ekliyoruz Sebebi daha dar karıştırabilmek için Sarımsağımızı soyup rendeliyoruz yada azıcık tuzla eziyoruz ve yoğurdumuza ekliyoruz Nane ve tuzunu da yoğurtla buluşturunca tamamen karıştırıyoruz Ben bu sefer taze nane kullandım fakat kuru nanede ekleyebiliriz

Ve iste bu dek hazırlanmış

Similar threads

Haydari Tarifi İçin Malzemeler *1 kase süzme yoğurt *2 diş sarımsak *Tuz *Taze nane ya da kuru nane *Zeytinyağı *Çok az su *Pulbiber Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuza çok az su ekliyoruz Sebebi daha rahat karıştırabilmek için Sarımsağımızı soyup rendeliyoruz yada biraz tuzla eziyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı süzme yoğurt yada normal yoğurt *2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir *Dereotu *2 diş sarımsak *Tuz *Nane *Pulbiber Haydari Tarifi Yapılışı Öncelikle yoğurdumuzu kabımıza alıyoruz ,üzerine ince kıydığımız dereotu rendelediğimiz sarımsak, nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *3 çay bardağı süzme yoğurt *Yarım demet dereotu *2 diş sarımsak *1 yemek kasığı zaytinyağı *1 tatlı kaşığı nane Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuzu kaba alıyoruz İçine sarımsağımızı rendeliyoruz Ve dereotunu incecik doğrayıp ekliyoruz Zeytinyağını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *100 gram beyaz peynir *2 su bardağı süzme yoğurt *2 diş sarımsak *3 yemek kaşığı taze nane *2 yemek kaşığı zeytinyağı Üzeri için; *Zeytinyağı, nane, salatalık ve kırmızı pul biber Haydari Tarifi Yapılışı Beyaz peynirimizi kasenin içinde eziyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Havuç Mezesi Ve Haydari Tarifi İçin Malzemeler *HAVUÇ MEZESİ *arkadaslar ben hep tariflerimi göz kararı yapiyorum Siz kendinize göre yapın *67 büyük havuç *biraz sıvı yağ *yoğurt *mayonez *HAYDARİ MEZESİ *torba yoğurdu *beyaz peynir *kuru nane *tereyağ (ben becel tereyağ keyfi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt