Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Haydari

Haydari

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Haydari Tarifi İçin Malzemeler

*1 kase süzme yoğurt
*2 diş sarımsak
*Tuz
*Taze nane ya da kuru nane
*Zeytinyağı
*Çok az su
*Pulbiber

Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuza çok az su ekliyoruz Sebebi daha rahat karıştırabilmek için Sarımsağımızı soyup rendeliyoruz yada biraz tuzla eziyoruz ve yoğurdumuza ekliyoruz Nane ve tuzunu da yoğurtla buluşturunca iyice karıştırıyoruz Ben bu sefer taze nane kullandım ama kuru nanede ekleyebiliriz

Ve iste bu kadar hazır

Similar threads

Haydari Tarifi İçin Malzemeler *1 kase süzme yoğurt *2 diş sarımsak *Tuz *Taze nane veya kuru nane *Zeytinyağı *Çok eksik su *Pulbiber Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuza fazla eksik su ekliyoruz Sebebi daha dar karıştırabilmek için Sarımsağımızı soyup rendeliyoruz yada azıcık tuzla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı süzme yoğurt yada normal yoğurt *2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir *Dereotu *2 diş sarımsak *Tuz *Nane *Pulbiber Haydari Tarifi Yapılışı Öncelikle yoğurdumuzu kabımıza alıyoruz ,üzerine ince kıydığımız dereotu rendelediğimiz sarımsak, nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *100 gram beyaz peynir *2 su bardağı süzme yoğurt *2 diş sarımsak *3 yemek kaşığı taze nane *2 yemek kaşığı zeytinyağı Üzeri için; *Zeytinyağı, nane, salatalık ve kırmızı pul biber Haydari Tarifi Yapılışı Beyaz peynirimizi kasenin içinde eziyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Havuç Mezesi Ve Haydari Tarifi İçin Malzemeler *HAVUÇ MEZESİ *arkadaslar ben hep tariflerimi göz kararı yapiyorum Siz kendinize göre yapın *67 büyük havuç *biraz sıvı yağ *yoğurt *mayonez *HAYDARİ MEZESİ *torba yoğurdu *beyaz peynir *kuru nane *tereyağ (ben becel tereyağ keyfi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Haydari Tarifi İçin Malzemeler *3 çay bardağı süzme yoğurt *Yarım demet dereotu *2 diş sarımsak *1 yemek kasığı zaytinyağı *1 tatlı kaşığı nane Haydari Tarifi Yapılışı Yoğurdumuzu kaba alıyoruz İçine sarımsağımızı rendeliyoruz Ve dereotunu incecik doğrayıp ekliyoruz Zeytinyağını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt