iltasyazilim
FD Üye
Değerli Kardeşlerim,İnsan Her an tevbe halinde olmalıdırTevbe eden yeni doğmuş bebek gibi günahsızdırGünlük yaşantımıza bir bakın hele,İnsanlar artık parayı pulu,zevki eğlenceyi aşmış,dağlara tırmanmaya başlamışlar,bisikletle dünya turuna çıkmaya başlamışlarAma hiç kimse tatmin olamıyor farkındasınız değilmi ?Bunların sonu yok kardeşler,hepsi gelip geçici ,bunu biliyoruz ama ciddiyetinin gerçekten farkına varamıyoruzYapmayın kardeşler,etmeyin eylemeyin,sonn pişmanlık fayda etmez biliyorsunuz,eyvah demeyin sonra
Hadi TEMSİLİ olarak tevbe edelim Allah rızası İçin,İnşallah Allah Hidayet versin hepimizeAşağıdakileri tekrarlayarak ve ya içinizden gelen cümleleri zikrederek TEVBE edelim HAK içinUnutmayalımki Allah Samimi açılan elleri geri çevirmez
YA RABBÎBen Pişmanım,Bütün İşlemiş Olduğum GünahlardanKeşke Yapmasaydım,înşallah birdaha Ben YapmayacağımAllah Dostları veli kulları kendime önder kabul ettim
Hadi TEMSİLİ olarak tevbe edelim Allah rızası İçin,İnşallah Allah Hidayet versin hepimizeAşağıdakileri tekrarlayarak ve ya içinizden gelen cümleleri zikrederek TEVBE edelim HAK içinUnutmayalımki Allah Samimi açılan elleri geri çevirmez
YA RABBÎBen Pişmanım,Bütün İşlemiş Olduğum GünahlardanKeşke Yapmasaydım,înşallah birdaha Ben YapmayacağımAllah Dostları veli kulları kendime önder kabul ettim