Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayır Abi Ben Bu Kızları Anlamıyorum Ya, Ne Yapmaya Çalışıyorlar ?

Hayır Abi Ben Bu Kızları Anlamıyorum Ya, Ne Yapmaya Çalışıyorlar ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar gittiğim dershanenin en tatlı en yakışıklısı olduğumu söylerler Bi arkadaşlımla girdiğim iddaa dan nedeniyle saçımı 7 aydır kestirmiyorum baya uzadı Cümbür Cemaat hatta tanımadığım kişiler bile fazla yakıştığını söylerler dershanedeki bütün ufaklıklar hasta bana

Ama dershanede bi çocuk var hazır çocuk çirkin bi çocuk yok lakin Dershanedeki tüm kızlar o çocuğu seviyor onla muhabbet etmeye çalışıyorlar Hiç tanımadığımız kızlar mesela, benzer ortamda ona fazla daha sıcak davranıyorlar Ben ancak gidip muhhabet edersem konuşuyorlar Ne bilim tüm kızlar çok seviyor çocuğu

Bu çocukta olupta bende olmayan şey nedir anlamadım ben ya Aramızda bi fark var Ben daha fazla cool ve karizmatik takılırım Kızları pek takmam, havalı havalı gezerim ortalıka (Tabi saçlarda havalı )
O ise pek salak salak dolaşır anlamsız manâsız gelir gider dershaneye Fakat kızlar pek yaklaşmaz bana daima gidip bu çocukla muhabbet ederler

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt