Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Sozleri
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Mesajları
Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan guneş yeni umutlarla doğacaktır Yarınki gunes senin icin bitanem iyi geceler
Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun
Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gokkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ? Onu yanımda olduğunda oğreneceksinYada hic bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım arkadaşım
İyi geceler kanka, sakın bana kanma
Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Arkadaşım tatlı uykular
Buyuklere cok sıkıcı gelir geceler sana son sozum iyi geceler
Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Mesajları
Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan guneş yeni umutlarla doğacaktır Yarınki gunes senin icin bitanem iyi geceler
Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gokkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ? Onu yanımda olduğunda oğreneceksinYada hic bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım arkadaşım
İyi geceler kanka, sakın bana kanma
Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Arkadaşım tatlı uykular
Buyuklere cok sıkıcı gelir geceler sana son sozum iyi geceler