Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Sozleri

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Mesajları

Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan guneş yeni umutlarla doğacaktır Yarınki gunes senin icin bitanem iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun

Bir dilek tuttum ve yatıyorumŞahidim yıldızlar olsun ki bu gokkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağımDileğimin ne olduğuna gelince ? Onu yanımda olduğunda oğreneceksinYada hic bir zaman bilmeyeceksinİyi geceler canım arkadaşım

İyi geceler kanka, sakın bana kanma

Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım

En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor Arkadaşım tatlı uykular

Buyuklere cok sıkıcı gelir geceler sana son sozum iyi geceler

Tatlı uykular canım arkadaşım, gozlerini actığında guneş doğduğunda yureğin sevgiyle dolsun

Similar threads

2019 iyi geceler msj,2019 İyi Geceler Arkadaşım Mesajları Arkadaşa İyi Geceler Mesajları İyi Geceler Arkadaşlar İyi Geceler Arkadaş Mesajları İyi Geceler Dost Mesajları İyi geceler kanka, sakın bana kanma Allahım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin arkadaşım En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
İyi Geceler mesajları 2019 İyi Geceler Sozleri 2019 Sevgiliye iyi geceler mesajları imagesiyigecelersozleri20195ad98518e9ea6 Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Dostlarınız İçin Şanslı Akşamlar Arkadaşlar Mesajları Sözleri Bahtı Açık Akşamlar Arkadaşlar Sözleri Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Mesajları Hayırlı akşamlar mesajları henüz paylaşmıştık sizlerle, bu defa de arkadaşlar kelimesini de koyalım istedik ve hayırlı akşamlar arkadaşlar sözleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hayırlı Akşamlar Sozleri İyi Akşamlar Sozleri Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim Geceyi bana Sor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Aşkınıza Sevgilinize yazabileceğiniz en guzel Aşk mesajları Aşkı anlatan en ozel kısa mesajları sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsaskianlatanmesajlar98620askianlatanmesajlar98620ALT Tatlı ruyalar sevgilim Kısaca benli ruyalar Evlilige giden yolumuzda 1 gunu de bitirmiş olmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt