Uğurlu Akşamlar Mesajları İster misiniz ? Uğurlu Akşamlar Sözleri İyi Akşamlar Sözleri Sevgili melekler, son paylaştığımız kısa ve manalı doğum günü mesajları konumuzun ardındna bu sayfamızda da Şanslı Akşamlar Sözleri isteyen meleklerişmize ve sayın misafirlerimize İyi Akşamlar Sözleri sunuyoruz 1549095903 1549095903 hayirliaksamlarmesajlariistermisiniz5c5553e3c9f21hayirliaksamlarmesajlariistermisiniz5c5553e3c9f21 hayirliaksamlarmesajlariistermisiniz5c5553e3c9f21 Günahsız gecelerin Masum Rüyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim Seninle Her Gece Hoş Seni Düşünürken geceleri uyumayan Geçiriyorum rüyalarımı uyumayan seni düşünerek görüyorum iyi geceler Sana Bebeğim Geceyi bana Sor Rüyalarımı Bana Sor, uyuklamak Nedir biLmiyorum Rüya Desen Seni düş ediyorum Seninle Yaşıyorum Yalnızca uyuyamıyorum bebeğim iyi geceler Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Suyosunu Kokusundan Bariz Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim iyi Geceler Herşeyim! Sensiz Bu gecenin Soğukluğu çekilmiyor hayalin gözümün önünde yaLnızım odamda resmin duvarda Sabahlarım Hayalinle, Tatlı Rüyalar Aşkım, iyi geceler Sen uyurken Şuan Tatlı Rüyalar görürken ben seni düşünüp seni çizicem abes duvarlarıma birtanem, iyi geceler Sensizlik olsada sonum geceler tasa ortagım olur, rüyalarında cenneti gör meleğim benim sonum yaLnızlık olur, iyi geceler aşkım iyi Geceler Alg Gözlüm tatlı rüyalar benim HayaLim Gecelerin Sıcak Rüyaların Samimiyetle Olsun Sana iyi geceler Olsun En iyi Gecen Bugunden Daha Güzel yarın oLacak geceler içinde Olsun İyi Geceler Birtanem Sana Gecelerin Sessizliğini Rüyaların En güzelini Görmen için Dua Ediceğim Aşkım iyi geceler Yaşam bir geceden ibarettir en güzel geceyi en hoş rüya ile görmen dilegi ile iyi geceler Sen Hoş rüyalar içinde Ben Senin hayalinle Sen gecelerin Kucağında uykuda Ben iSe Seni Düşünerek Sabahların içinde iyi geceler Aşk sarhoş gezmektir ıssız anlamsız sokaklarda Bir yürek çizip içine isminin baş harflerini yazmaktır buğulu camlara Bu mesaj vasıtasıyla aşkımı gönderiyorum sana İyi geceler Aşkitoma Gece olup hoş gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın olur ya ama daima yüreğimdesin unutma İyi Geceler Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden meydana çıkan Alg Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim Yüreğin doğan güneşi yok batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır lakin batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler güzellikler içinde gecenin bu saatlerindebelki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana İYİ GECELER diyesim geldi Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı Seni ne çok sevdiğimi anlatsın diye sel olup aksın üstüne İyi geceler birtanem, damlaların çıkardığı ses sana ninni olsun rüzgar haykırsın seni ne dek çok sevdiğimi ve sensiz geçen gecelerdeki ıstırabımın sesini Duvarıma bakarken boş odamın, birdenbire sen beliriverdin Çevirdim gözlerimi baktım karanlık tavana yeniden geldin Usulca yaklaşıp yanağıma bir buse verdin Bende gönderiyorum canım sana Öptüm biriciğim iyi geceler sana İyi ancak varsın birtanem Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun iyi geceler sevgilim Seni fazla seven aşkın