Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayırlı Bir İş Bulma Duası

Hoş geldin! FURYG1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hayırlı Bir İş Bulma Duası
0
301

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hayırlı Bir İş Bulmak İcin Okunacak Dua

Hayırlı Bir İş İcin Okunacak Dua

Bu duayı iş araken, iş goruşmelerinden once 70 kere okuyunuz

Bismillahirrahmannirrahim

Rabbena atina min ledunke rahmeten ve heyyi lena min emrina reşeda

Anlamı

Ey Rabbimiz, bize katından rahmet ver ve işimizde bizim icin muvafakiyet hazırla

Kehf Suresi 10 ayet

Ayrıca Peygamber Efendimiz (sav) bir isteğin kabul olması icin, sıkıntı icinde kalan kimseye şu duayı tavsiye buyurmuştur

Bismillahirrahmannirrahim

Bismillahi ala nefsi ve mali ve dini Allah umme raddıni bikadaike ve barik li fima kuddire li, hatta la uhibbe ta'cile ma ahhartehu ve te'hira ma acceltehu

Anlamı:

Allah 'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum Allah 'ım, hukmune beni razı kıl, kaderimde olanı bana mubarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim Nefsimin isyanını onle, teslimini sağla

Similar threads

Şanslı Bir Meslek Bulmak İçin Okunacak Dua Şanslı Bir Meslek İçin Okunacak Dua Bu duayı meslek araken, meslek görüşmelerinden önce 70 kere okuyunuz Bismillahirrahmannirrahim Rabbena atina min ledunke rahmeten ve heyyi lena min emrina reşeda Anlamı Ey Rabbimiz, bize katından rahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Hayırlı Bir İş Bulmak İcin Dualar Hayırlı Bir İş Bulmak İcin Okunacak Dua İş bulmak ve hayırlı bir iş bulmak icin dua Her sabah namazından sonra evden cıkmadan once iş goruşmesine giderken iş arayışlarınızı yaparken gunde 70 kere okuyunuz Bismillahirrahmannirrahim Rabbena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Can Sıkıntısı Duası,Can Sıkıntısı İcin Okunacak Dua,Can Sıkıntısı İcin Dualar Tevekkeltu alel hayyillezi la yemUt* Vel hamdu lillahillezi lem yettehız veleden ve lem yekun lehU şerikun fil mulki ve lem yekun lehU veliyyun minez zulli ve kebbirhu tekbira Anlamı Olmeyen diriye dayandım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
sıkıntılı anlarda okunan dua, sıkıntılı Anda Yapılacak Dua Peygamber Efendimiz'in (sav) en buyuk sıkıntılara karşı koyma duası; Ya Rab, Senden dunya musibetlerini kolayca karşılayacak iman kuvveti diliyorum Sıkıntı ve zorluklara mukabele edecek iman kuvveti ihsan eyle! İnsan, maruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Caresizlik anında okunacak dua İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi icin dua etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir Peygamberimiz (sav) boyle sıkıntı icinde kalan kimseye dua tavsiye buyurmuştur Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız Dua şoyledir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt