Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayırlı Bir Nasip İcin Dua

Hayırlı Bir Nasip İcin Dua
0
229

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hayırlı Bir Nasip İcin Edilecek Dua

Hayırlı Bir Nasip İcin Okunan Dua

Sabah uyandığınızda ozellikle abdest alırken veya yuzunuzu yıkarken yahut gece yatağa girerken, once uc kere salavat getirilir:

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedın ve ala ali seyyidina Muhammed

Allahım, Efendimiz Muhammed'e ve O'nun ailesine salat ve selam olsun

Sonra şu dua okunur:

Ya iddeti inde şiddeti, Ya munisi inde vahşeti, Ya sahibi inde gurbeti, Ya veliyyi inde ni'meti, Ya kaşifi inde kurbeti, Ya ğıyasi inde iftikari, Ya melcei inde ızdırari, Ya muini inde fezai, Ya delili inde hayratı Subhaneke ya la ilahe illa ente El eman el eman hallisni mine'linfirad (ev mine'l a'zebi)

ANLAMI

Ey ofkelendiğimde beni yatıştıran, ey felakete uğradığımda imdadıma yetişen, ey yalnızhğımdaki dostum, ey gurbetimdeki arkadaşım, ey gecinmemi sağlayan velinimetim, ey muşkillerimi cozmede yardımcım, ey fakirlikten kurtarıcım, ey caresizliğimde sığınağım, ey şaşırıp ne yapacağımı bilemediğimde yardımcım, ey hayrete duştuğumde yol gostericim Ey kendisinden başka ilah olmayan Allahım, Seni tenzih ederim İmdat diliyorum Senden Beni bu yalnızlıktan kurtar

Similar threads

Bahtı Açık Bir Nasip İçin Edilecek Dua Uğurlu Bir Nasip İçin Okunan Dua Sabahleyin uyandığınızda özellikle abdest alırken veya yüzünüzü yıkarken yoksa gece yatağa girerken, önce üç kez salâvât getirilir: Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedın ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Eşler Arası Soğukluk İcin Dua, Eşler Arasındaki Soğukluk İcin Okunacak Dualar; Birbirlerine karşı ulfet ve sohbet etmeleri gerekirken eşler arasında bulunan buğz ve adavetin giderilmesi ve yerine sevgi ve muhabbetin getirilmesi istenirse yenilecek şey uzerine bir defa surei vakıa okunur ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Hayırlı Bir Gun İcin Hangi Dua Okunur Hayırlı Bir Gun İcin Okunması Gereken Dua Ey herşeye Kadir olan, Ey herşeye gucu yeten Guzel Allahım! Hayırlı bir gune, hayırla başlayıp, hayırlarla bitirmeyi nasip eyle Butun olumsuz duşunceleri başımızdan def et, huzurlu bir gun yaşamayı nasib...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Eşler Arası Soğukluk İçin Dua, Eşler Arasındaki Soğukluk İçin Okunacak Dualar; Birbirlerine aleyhinde ülfet ve sohbet etmeleri gerekirken eşler arasında yer alan buğz ve adavetin giderilmesi ve yerine sevgi ve muhabbetin getirilmesi istenirse yenilecek şey üzerine bir kere surei vakıa okunur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Hayırlı Bir Gun İcin Okunacak Dua Ey herşeye Kadir olan, Ey herşeye gucu yeten Guzel Allah'ım! Hayırlı bir gune, hayırla başlayıp, hayırlarla bitirmeyi nasip eyle Butun olumsuz duşunceleri başımızdan def et, huzurlu bir gun yaşamayı nasib eyle Sevdiklerimizle Sana emanetiz, Sen bizi koru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt