Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hayırlı evlilik yapmak ve iyi muratlar için yapılacak dua.

Hayırlı evlilik yapmak ve iyi muratlar için yapılacak dua.
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bahtı Açık evlilik gerçekleştirmek ve iyi muratlar için yapılacak dua hayırlı evlilik için dua en iyi dualar bahtı açık bir evlilik için dua duası okunacak dualar 1548184053 1548184053 hayirlievlilikyapmakveiyimuratlaricinyapilacakdua5c543dce5c078hayirlievlilikyapmakveiyimuratlaricinyapilacakdua5c543dce5c078 hayirlievlilikyapmakveiyimuratlaricinyapilacakdua5c543dce5c078 Büreyde’ye şöyle demiştir: “Yâ Büreyde! Allahü teâlâ’nın, hayır murad ettiği kimseye tâlim buyurduğu duâyı sana öğreteyim mi? Büreyde: “Öğret yâ Resûlallah deyince Resûli Ekrem şöyle buyudular: “Allahümme, innî daîfün fekavinî rıdâke da’fî ve huz ilel hayri binasıyetî vecalil islâme müntehâ rıdâye Allahümme innî daîfün fekavvinî ve iunni zelîlün feızzenî ve innî fakırün feeğninî ya erhamerrâhımîn “Allahım! Ben güçsüz ve âciz bir kimseyim Rızânı tahsil için sen beni kuvvetlendir, beni daimâ iyiliğe götür Son emelimi İslâmiyet kıl Allahım! Ben âcizim, sen beni kuvvetlendir Ben zelil bir kimseyim, sen beni izzetlendir Ben fakirim, sen beni zenginleştir yâ erhamerrahimîn  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt